FOK!games maandvooruitblik maart

Kevin (KoosyNL)
Na een mooie maand achter de rug te hebben zal maart ook weer een hoop nieuwe games brengen. Casual en hardcore zullen smullen van de volgende games.

Laten we beginnen met de Nintendo Wii. Nintendo brengt één van hun Gamecube-klassiekers opnieuw uit op de Wii met nieuwe controls. In Mario Power Tennis kun je wederom met je favoriete Nintendo-karakters tegen elkaar tennissen en de game zal natuurlijk motioncontrols bevatten. Aan de andere kant van het kleurrijke en vrolijke spectrum staat Madworld. De game is helemaal zwart-wit met uitzondering van het vele bloed dat zal vloeien. Deze game verschijnt ook deze maand op de Nintendo Wii.




Ook de PC krijgt deze maand een aantal interessante titels. Als eerste verschijnt Empire: Total War. Dit nieuwe deel in de Total War-serie zal zich afspelen in de tijd van Napoleon waarin je met honderden soldaten elkaar af kunt schieten en zelfs gevechten op zee kan aansturen. Een andere game die deze maand verschijnt is The Last Remnant. De game was al verschenen voor de Xbox 360 maar RPG-fans zullen blij zijn dat de game nu ook naar de PC komt.



Natuurlijk moet er ook deze maand weer flink gevochten worden. Of je nou meer van realistische gevechten of van het totale onrealistische houdt, deze maand is jouw maand. Als eerste verschijnt er een nieuwe game onder de Tom Clancy-franchise. Tom Clancy’s HAWX geeft je de stuurknuppel van verschillende gevechtsvliegtuigen waarmee je diverse conflicten kunt beïnvloeden met de raketten onder je vleugels. Een totaal onrealistische game die probeert zoveel mogelijk andere games op de hak te nemen is Eat Lead: The Return of Matt Hazard. In deze game speel je een personage die in de gamewereld verzeild raakt en hier interessante dingen tegenkomt. Beide games verschijnen op de PC, Playstation 3 en Xbox 360.