FOK!games maandvooruitblik februari

Kevin (KoosyNL)
We beginnen alweer aan de tweede maand van dit jaar. Voor velen zal het een mooie maand zijn want er verschijnen games in veel verschillende genres. Hieronder een overzicht met een aantal van deze games.

In het horror-genre komen er deze maand twee games uit. Als eerste verschijnt F.E.A.R. 2: Project Origin. Dit tweede deel in de serie zal wederom veel gruwelijke slow-motion actie en enge kleine meisjes bevatten. Met de toevoeging van Mechs is het logisch dat veel gamers niet kunnen wachten tot ze deze game kunnen gaan spelen. Het spel zal uitkomen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360. Een andere game die je de stuipen op het lijf zal jagen is Silent Hill: Homecoming. De game is al een tijdje uit in de VS en verschijnt deze week eindelijk in Europa. Ook deze game zal verschijnen op de PC, Playstation 3 en Xbox 360.




Gamers die wel houden van een JRPG op z’n tijd maar geen Xbox 360 hebben zullen waarschijnlijk blij zijn dat ze aan de slag kunnen met Eternal Sonata op de Playstation 3. Als componist kom je op je sterfbed terecht in een droomwereld waar je probeert de bewoners te genezen van een ernstige ziekte. Een game in een heel ander genre is FlOwer die begin februari te downloaden zal zijn uit de Playstation Store. In het spel is het de bedoeling dat je met de Sixaxis motion-controls de wind bestuurt, waarmee je velden vol bloemen tot leven kunt wekken.



Eén van de meest gespeelde games krijgt deze maand een opvolger. Na velen uitbreidingen komt Electronic Arts eindelijk met het derde deel in de The Sims-serie. The Sims 3 zal nog uitgebreider zijn dan zijn voorganger met betere graphics en meer activiteiten om te doen. Een volledig andere game is Sacred 2: Fallen Angel. Ondanks dat de game al een tijdje uit is voor de PC zullen mensen met een Xbox 360 erg blij zijn dat ze het spel eindelijk kunnen spelen.