FOK!games maandvooruitblik december

Kevin (KoosyNL)
De afgelopen twee maanden zaten bomvol met veel nieuwe games. In december is er van deze drukte niets meer te merken. Er zijn een stuk minder releases deze maand. Dat wil niet zeggen dat er geen reden is om FOK!games in de gaten te houden want we komen met een hoop leuke dingen!

Na één van de grootste releases op de consoles te zijn geweest eerder dit jaar komt Rockstar deze maand met een versie van Grand Theft Auto IV voor de PC. Veel mensen zullen blij zijn dat de serie weer terug keert op de PC. Een andere game die op de PC verschijnt is Gothic 3: The Forsaken Gods



Op de Playstation 2 verschijnt deze maand Dragon Ball Z: Infinite World. In de game kan je het wederom met tientallen Dragon Ball Z karakters opnemen tegen elkaar of computergestuurde tegenstanders. De DS krijgt deze maand een eigen versie van Prince of Persia. Met Prince of Persia: The Fallen King gaat de serie terug naar ouderwetse 2D-gameplay.




Er zal ook een nieuwe Prince of Persia verschijnen op de current-gen consoles en PC. Met Prince of Persia probeert Ubisoft een nieuwe frisse wind door de serie te laten waaien. De game heeft een nieuwe prins als hoofdpersoon en een hele nieuwe wereld. Ook zijn de graphics heel anders dan we gewend zijn.