FOK!games maandvooruitblik november

Kevin (KoosyNL)
November is de op één na laatste maand en de maand vlak voor de feestdagen. Dit betekent een bomvolle maand met veel releases van de belangrijkste games van het jaar. Welke dit zijn kan je hieronder lezen.

Laten we beginnen met nieuwe en interessante intelectual properties. Dit zijn dus totaal nieuwe games en kunnen voor aangename verrassingen zorgen. We beginnen met het erg gehypte LittleBigPlanet voor de Playstation 3. Door wat tegenslag met koranteksten in de game is de relaese van deze game vorige maand uitgesteld tot november. Maak je klaar om te spelen, creëren en delen. Een andere interessante nieuwe game is Mirror’s Edge van Electronic Arts voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360 waarin de urban sport Parkour centraal staat. Tom Clancy’s EndWar is een nieuwe game van Ubisoft. In deze strategische game wordt het mogelijk alles met je eigen stem te besturen. Hij zal deze maand verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360.



De volgende drie games zullen je veelal de stuipen of het lijf jagen. De eerste is Left 4 Dead voor de PC en Xbox 360. In de game moet je het met drie vrienden zien te overleven als hordes zombies je aanvallen. Een andere game met zombies is Silent Hill: Homecoming die zal verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. Een andere enge game waar mensen met een Playstation 3 eindelijk van kunnen gaan genieten is Alone in the Dark. Deze versie zal nieuwe content, minder bugs en andere verbeteringen bevatten.



Racen blijft natuurlijk een populair genre en ook deze maand verschijnen er weer verschillende racegames. De eerste is Motorstorm: Pacific Rift voor de Playstation 3. In de game zal je racen op een tropisch eiland met vulkanen, veel bomen en watervallen. Ben je meer van het racen op de weg? Dan zal Need for Speed Undercover je een stuk beter bevallen. In de game zal je de politie weer regelmatig op je hielen hebben. Deze game zal verschijnen voor de DS, PC, Playstation 2, Playstation 3, PSP, Xbox360 en Wii.