Ontwerp een FOK!games-smiley en win!

koei

Afgelopen week behaalde FOK!games een nieuwe mijlpaal, het 25.000e artikel werd op de site geplaatst! Dit moet natuurlijk gevierd worden, en dat doen we met een smiley actie!

Wat houdt deze actie in? Simpel. FOK! heeft een enorme hoeveelheid smileys beschikbaar voor reacties. Een aantal daarvan is ooit gemaakt door users van de site tijdens de eerste FOK!games smileyactie. Nu krijgen jullie wederom de mogelijkheid om smileys te ontwerpen voor FOK!games. Welke smiley mis jij dus op FOK!games? Is het de PS3- of Wii-smiley? Of die smiley die je kunt gebruiken om fanboys terecht te wijzen? Nu is de mogelijkheid om hem te ontwerpen en wellicht wordt hij bruikbaar op de site.

Wat kun je winnen?
Natuurlijk doe je dit niet voor niets, want je maakt kans op een Games Goodies Verrassingpakket. Wat er in het pakket zit is een mysterie, maar reken maar op een hoop gamesgerelateerde spulletjes.

Voorwaarden voor deelname:
Je hebt het volgende nodig om mee te kunnen doen aan de prijsvraag:
- een tekenprogramma/fotobewerkingsprogramma.
- een FOK!username, want alleen geregistreerde users maken kans op de prijs. Nog niet geregistreerd? Dat kun je hier doen. Het kost je vijf minuten en daarvoor in de plaats kun je in het vervolg iedere week meedoen met onze prijsvragen en natuurlijk reageren op onze artikelen en op alle andere FOK!-onderdelen.

Wil je kans maken op de prijs dan moet je ontwerp bovendien aan de volgende randvoorwaarden voldoen:
- smileys moeten uitdrukkelijk in de \'FOK!stijl\' ontworpen zijn (zie de bestaande FOK!smileys voor voorbeelden)
- de smileys moeten gamesgerelateerd zijn
- de smileys moeten aangeleverd worden als transparant gif-bestand

Deelnemen kan tot en met dinsdag 20 mei 23:59 uur en daarna zal uit de inzendingen een winnaar gekozen worden. De inzendingen dien je als reactie op deze special te plaatsen. Let wel, als user heb je geen recht om img-tags te gebruiken, je bericht zal dus aangepast moeten worden door een crewlid.