Ben jij de beste Guitar Hero? Bewijs maar!

koei

Guitar Hero 3 is alweer enige tijd geleden verschenen, dus iedereen heeft ruim de tijd gehad om te kunnen oefenen. Hopelijk is dat ook gebeurd, want nu komt het moment van de waarheid, ben jij de beste Guitar Hero?

Het toernooi wat we gaan houden is iets anders van opzet dan normaliter. Om iedereen de kans te geven mee te doen is besloten om het toernooi multiplatform te maken. Een knock-out competitie is dan ook niet mogelijk. In plaats daarvan gaan we een puntenwedstrijd doen. Hieronder vind je een vijftal liedjes welke je in Guitar Hero 3 mag gaan spelen. Maak vervolgens een foto van het overzichtsscherm na het liedje (waar je je score ziet met percentage gehaalde noten), met daarbij in de foto een papiertje met daarop je username. De vijf personen met de hoogste totaalscores voor alle liedjes mogen mee naar een first-to-play-sessie van Guitar Hero: Aerosmith.

Deze first-to-play-sessie vindt plaats op vrijdag 13 juni om 14.00 op het kantoor van Activision in Schiphol-Rijk. Wil je kans maken om hierbij te zijn, zorg dan dat je deze middag vrij bent en hierheen kunt reizen. Kan je helaas niet deze dag maar wil je toch mee doen aan het toernooi, geef dit dan aan in de e-mails bij je foto\'s. Een vervangende prijs zul je niet krijgen, maar de eeuwige roem wil je natuurlijk niet mislopen.




De spelregels:
- Voor elk liedje mag maar één score worden ingestuurd. Stuur dus niet gelijk je eerste score op, maar probeer deze eerst nog te verbeteren.
- Foto\'s van je scores kun je e-mailen naar fokgames@gmail.com met als onderwerp Guitar Hero 3 gevolgd door de letter van het liedje en je username. Bijvoorbeeld: Guitar Hero 3 - B - koei.
- Indien niet voor alle liedjes foto\'s zijn ingestuurd, telt het totaal aan punten van de wel ingestuurde foto\'s.
- Het maakt niet uit op welke moeilijkheidsgraad gespeeld wordt, hoewel met de hogere moeilijkheidsgraden meer punten verdiend kunnen worden.
- Het toernooi eindigt op 23 mei om 23:59. Foto\'s die na die tijd binnen komen tellen niet meer mee.

De liedjes:
A: School\'s Out - Alice Cooper
B: Welcome to the Jungle - Guns n\' Roses
C: Paint It, Black - The Rolling Stones
D: Cult of Personality - Living Color
E: Lay Down - Priestess

Rock on!