Veiling Kerstprijsvraag 2007

Jaap (dikkedorus)

Veel deelnemers hebben rond de kerstdagen en de jaarwisseling hard lopen zoeken, tekenen, puzzelen en kleuren voor de jaarlijkse FOK!games kerstprijsvraag. Hoewel sommigen er enorm veel tijd in hebben gestopt, was dit allemaal niet voor niets. Er vielen immers punten te verdienen, en nu is het moment gekomen om die punten om te zetten in toffe games en goodies!

Deze punten kunnen namelijk gebruikt worden in de veiling die vandaag van start gaat. Er zijn weer bijna driehonderd games en goodies om op te bieden, van Orange Box tot Gears of War, en van Bioshock tot sleutelhangers. Er is voor elke deelnemer wel wat leuks bij, dus het is zeker de moeite waard om de komende weken de veiling goed in de gaten te houden.

Hoe werkt het?
Vanaf vandaag zullen er elke dag tot en met 27 januari dagelijks nieuwe veilingen worden geopend. Op elk item kan een week lang op geboden worden, waarna de veilingen zich gedurende de zevende dag weer zullen sluiten. Op deze manier krijgt iedereen ruim de kans om een bod uit te brengen op de prijzen die ze op het oog hebben. De veilingen van vandaag zullen dus lopen tot de 26e, en de laatste veiling zal 3 februari sluiten.

Je kan met je punten bieden op een item. Diegene met het hoogste bod aan het einde van de veiling krijgt het item. Let op, punten waarmee je het hoogste bod hebt op een item kun je niet inzetten op andere items totdat je overboden wordt.

Mensen die geen punten hebben gescoord kunnen gewoon meekijken welke prijzen er zijn en wie deze prijzen winnen. Helaas kan je dan zelf niet meedoen, maar eind dit jaar zal er zeker weer een kerstprijsvraag komen dus zorg dat je die niet mist om volgend jaar ook mee te kunnen bieden.


OP NAAR DE VEILING!

Ga je pakken wat je pakken kan, of wacht je af om al je punten in de laatste dagen in te zetten op die ene game die je nog mist in je collectie?
Iedereen veel succes!