Team Fortress 2 toernooi

Christophe (SpankmasterC)

Nu de Orange Box al een tijdje in de winkels ligt wordt het hoog tijd voor een Team Fortress 2 toernooi op de PC. Omdat de game natuurlijk van nature een teamspel is, is de aanpak wat anders dan van andere toernooien. Je zal een week lang de tijd krijgen om te spelen, aan het einde van de week wordt er gekeken wie het hoogste gemiddeld aantal punten (dus niet kills) per uur speeltijd heeft gehaald.

Voor we kunnen kijken hoeveel punten je hebt gehaald is het wel noodzakelijk dat je een SteamID hebt, en dat je lid bent van de FOK!games Steam Community.

Hoe, wat, waar, waarom?
Het eerste wat je moet doen is je SteamID aanmaken op Steam, dit kan in het \"Community\" tabblad. Hierna kan je op zoek gaan naar de FOK!games community, door onder \"My Groups\" op \"Browse Groups\" te klikken. Je komt nu in een overzicht van elke Steam Community terecht die er maar is, met rechtsbovenin een zoekveld. Tik hier \"FOK!games\" in (zonder aanhalingstekens natuurlijk), en dan komt de juiste groep uit de zoekmachine gerold. Deze kan je dan vervolgens joinen, waarna je niet alleen mee kan doen met dit toernooi maar ook in contact kan komen met andere FOK!kers om samen af en toe een potje te gamen.

Stuur dan ook nog even een PM naar SpankmasterC met daarin je nickname op Steam, en dan doe je mee met het toernooi. De deadline voor het aanmelden is zaterdag 10 november 11:59, zorg dus dat je het PMetje voor die tijd verstuurd hebt.

Wanneer dan?
Het toernooi begint op zaterdag 10 november 2007 om 12:00 \'s middags en zal een week later op zaterdag 17 november om 12 uur \'s middags stoppen. Tussenstanden zullen gepost worden, zodat jullie met zweet in de bilspleet de eindstand kunnen afwachten. Voorwaarde is wel dat je minimaal twee uur speelt in deze week, dit om artificieel hoge scores tegen te gaan.

Score?
Waar om gestreden moet worden is het hoogste gemiddeld aantal punten per uur in een week tijd, je hebt dus een week om je gemiddelde zo hoog mogelijk te krijgen. Let dus op dat er gebruik gemaakt wordt van punten, en niet kills, dit om ondersteunende klassen als onder andere de medic niet te benadelen.

Waar doen we het voor?
Uiteraard zijn er in een competitie altijd winnaars en verliezers, in dit geval krijgt de top 3 spelers de mogelijkheid om voortaan zelf een skin te selecteren uit de uitgebreide selectie skins die inmiddels aanwezig is.

In het kort
Aanmelden SteamID en FOK!games community
PM SpankmasterC
Week lang de tijd om te spelen
Zorg voor een zo hoog mogelijk gemiddelde
(Mogelijkheid tot) Eeuwige roem!