MotorStorm Toernooi

J (SocialDisorder)

Één van de populairste online-games van het moment op PlayStation Network is wel MotorStorm. De launchtitel wordt nog dagelijks door vele gamers gespeeld, waaronder veel Fok!kers. Om te kijken wie er nu de beste van jullie is, hebben wij een \"FOK!games MotorStorm toernooi\" georganiseerd.

Hoe het toernooi is opgezet kun je hieronder lezen. Wij wensen iedereen alvast veel plezier en succes met het toernooi.

Het toernooi
Het toernooi zal als volgt aangepakt worden. SocialDisorder zal als host optreden voor de races. De host zal zijn auto gewoon langs de kant parkeren en niet meedoen in het toernooi.
De deelnemers worden willekeurig verdeeld over een aantal kwalificatie-poules. Aangezien de host verplicht in de race dient mee te doen kunnen er maximaal elf spelers in één poule. Per kwalificatie-poule worden de acht tracks afgereden. Na de acht races worden de verzamelde punten (later meer hierover) bij elkaar opgeteld, en komt daar een poule-eindstand uit rollen.
Van elke kwalificatie-poule worden de beste nummers vijf van elke kwalificatie-poule willekeurig verdeeld over nieuwe kwalificatie-poules. Dit kwalificatie-systeem zal net zolang doorgaan totdat er nog maar tien spelers over zijn. Zij gaan de finale-ronde spelen waarin alleen de eerste plaats telt.

Toegestane voertuigen
Elk voertuig die de track toelaat zal beschikbaar zijn.

Races
Om te bepalen wie de beste MotorStormer is gaan we per ronde uiteraard alle acht tracks af. Per race zullen er drie rondjes gereden worden en catch-up staat het gehele toernooi uit.

Puntenverdeling
Per race worden de punten als volgt verdeeld:

1e: 10 punten
2e: 9 punten
3e: 8 punten
4e: 7 punten
5e: 6 punten
6e: 5 punten
7e: 4 punten
8e: 3 punten
9e: 2 punten
10e: 1 punt
11e: 0 punten

Het spreekt voor zich dat elke ronde weer met een schoon scorebord begonnen wordt.

De prijzen
Voor de beste drie zandhappers hebben we een abbonement op alle skins die we inmiddels in onze database verzameld hebben klaar staan.

Inschrijven
Stuur een PM naar SocialDisorder met daarin je PSN-nickname en dat je je wilt inschrijven voor het MotorStorm Toernooi. Inschrijven kan tot en met 19 juli.