Win een Final Fantasy XII action figure

Maarten (kepler)
In Amerika is het spel al een tijdje uit, maar 23 februari is het dan eindelijk zover: Final Fantasy XII komt naar Europa. Om dit te vieren kunnen jullie hier een mooi FF-XII beeldje ter waarde van 50 euro winnen. Hoe je dit kunt winnen kun je hieronder lezen. Naast deze beeldjes geven we ook vijf keer de game weg op de FOK!frontpage.

Final Fantasy XII is zeer positief onthaald door de pers en ook door FOK!games. Het spel kreeg hier een 94% en de gemiddelde score die jullie geven ligt op 93%. Het spel behoort grafisch tot de top van de PS2-games en steekt er vooral bovenuit door de goede sfeer die neergezet wordt. Het vechtsysteem is anders dan de vorige delen, maar toch hebben ze de Final Fantasy-sfeer kunnen behouden. Zo zijn er geen random-encounters meer, en kun je dus zelf beslissen of je het gevecht aangaat. Ook zijn de gevechten \'real-time\' geworden, alhoewel je nog steeds de gameplay op pauze kunt zetten om de tactiek te veranderen. Gambits helpen je ook met de tactiek, maar als je meer wilt lezen over deze gambits, of het spel zelf, dan kun je beter de review gaan lezen.

In Final Fantasy spelen dieren een belangrijke rol, en alle side-characters zijn gebaseerd op dieren (bijvoorbeeld de Chocobo of Moogle). Om kans te maken op een van de vier beeldjes moet je zelf een nieuw dier verzinnen voor in het volgende Final Fantasy-spel. Je kunt dit dier beschrijven of een mooie tekening maken; de keus is aan jou. Stuur dit vervolgens op naar gamesprijsvraag@fok.nl met als onderwerp: Final Fantasy XII prijsvraag. Vergeet niet je adres en nickname te vermelden. De prijsvraag zal zondag 25 februari om 23:59 sluiten. Veel succes!



Drie van de vier beeldjes