Win toegang tot de closed bèta van Battlefield 2142!

Chris (afterparty05)
Vlak na de release van het succesvolle Battlefield 2 verscheen al de eerste info over de opvolger: Battlefield 2142. In deze futuristische opvolger is het wederom mogelijk om elkaar teambased te slim af te zijn, met een aantal nieuwe wapens en voertuigen, zoals mech-warriors, EMP’s, cloaking devices en sentry guns. De partijen aan wiens zijde je je kan scharen zijn de EU/VS en China/Rusland.

Zoals je kunt lezen in onze E3 preview en het interview met de makers van Battlefield 2142 is er een dun sci-fi sausje over Battlefield 2 gegoten, maar niet zodanig dat het realisme ten onder zal gaan, wat je in dit filmpje van de game in actie kan zien.
Verwacht dus dezelfde feeling, maar dan in een nieuwere en interessante setting met een aantal nieuwe wapens, de mogelijkheid om je soldaat te customizen met zelfgekozen wapens en granaten, en een nieuwe online mode: de Titan-mode. In deze modus hebben beide partijen een gigantische zwevende basis. Verspreid over de map staan verschillende raketinstallaties, die een aftellende timer hebben. Als de timer afloopt, wordt er een raket afgevuurd op de Titan van het team dat de raketinstallatie niet in bezit heeft. Met deze raketten wordt langzamerhand het beschermende schild van de Titan beschadigd waarna de Titan zelf vernietigd kan worden. Uiteraard wint het team wiens Titan de strijd overleeft.


Om problemen zoals met het huidige Battlefield 2 te voorkomen, is er een grootschalige, gesloten bèta op touw gezet door EA, waarin voornamelijk de zojuist besproken Titan-mode getest worden. FOK!games heeft hiervoor 35 keys weten te bemachtigen, zodat jij mee kan helpen eventuele bugs op te lossen, maar belangrijker: het spel te spelen voordat het ook maar in de buurt van de winkels ligt!

Om kans te maken op deze fantastische prijs moet je antwoord geven (in je reactie hieronder) op de volgende vraag:

Welk futuristisch wapen zou jij graag terugzien in Battlefield 2142, en wat (of: wie) zou je daar dan mee willen doen?

Je hebt tot zaterdagavond 0.00 uur de tijd om te reageren. De leukste, grappigste en/of origineelste reacties (die wel binnen de perken blijven qua gewelddadigheid) krijgen van ons snel bericht om mee te kunnen doen aan deze gesloten bèta!