De FOK!horoscoop

Jeroen (washandje)
Het is vrouwenweek bij FOK!games dus kunnen we natuurlijk niet zonder horoscoop! Welke vrouw checkt nou niet wekelijks haar favoriete blad/site om te zien hoe de komende week eruit gaat zien. Wij konden uiteraard niet achterblijven dus met veel trots presenteren wij u: de FOK!horoscoop.

Ram - 21 maart t/m 19 april

Vandaag raakt je memory overbelast. Je savegames verdwijnen op mysterieuze wijze, maar Venus heeft het goed met je voor! Je zult twee levels verder komen in je favoriete game. Pas wel op voor die ene eindbaas; aan het eind van de week staat je frustratie te wachten.

Stier - 20 april t/m 20 mei

Het fraggen lukt niet zoals het altijd lukt. Saturnus houdt je railgun-schoten tegen en zorgt ervoor dat campers in het voordeel zijn. Dat wordt dus server wisselen deze week. Echter, in de loop van de week staat je een in-game financieel voordeel te wachten!

Tweelingen - 21 mei t/m 20 juni

We hebben soms een iets te kort lontje in dit landje; zo ook bij jou. Probeer je rustig te houden deze week en tel even tot tien als je je kwaad voelt. Speel behoorlijk wat aggressieve games om je even lekker af te reageren.

Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

Je epilepsie speelt weer op deze week. Poets je literaire kennis deze week weer wat op met het lezen van wat gamehandleidingen en vermijd al die drukke beeldschermen.

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

Het gaat goed met de liefde deze week. Je ontmoet een vriendje die vast ook heel erg veel van games houdt. Zo niet, overtuig hem er dan van om ook eens de controller in handen te nemen.

Maagd - 23 augustus t/m 22 september

Je NintenDog zit deze week met ongelofelijke honger. Je zult hem extra vaak eten moeten geven. Online zit er niet een al te beste week aan te komen voor je. De community van je favoriete online game zal je niet accepteren.

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Oh jee, de sterren zorgen niet voor veel geluk deze week. Je zult met nogal wat pech te maken krijgen. Probeer maar niet langs die ene eindbaas te komen, want dat zit er niet in deze week. Gelukkig gaat dit volgende week allemaal weer goed komen als Venus achter Mars vandaan komt.

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Scorpio is je minder goed gezind deze week. Je nintendoduim gaat weer opspelen dus het devies is duidelijk: enkel gamen met links en drie vingers en jas bij twijfel die gamepad door de ruit eruit.

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Deze week is het geen goed idee om met Mario DDR te beginnen! Mercurius heeft huisgehouden in je sokkenla en je kan nergens je speciale antislip-sokken vinden. Jammer, want je had wel wat beweging kunnen gebruiken; je komt deze week namelijk een pondje of twee aan. Geduld, want Mars en Venus beloven je over drie weken nieuwe sokken en dan vliegen die pondjes er zo weer vanaf!

Steenbok - 22 december t/m 19 januari

Oh jee, Kirby heet deze week een heel eigen willetje! Wat je ook probeert op je DS, je komt maar niet verder. Gelukkig gaat het volgende week een stuk beter als Jupiter je lief aankijkt.

Waterman - 20 januari t/m 18 februari

Je Sim heeft vandaag een pesthumeur. De Sim wil scheiden van de partner en is de kinderen meer dan zat! Ontwerp snel een nieuw huis of je Sims zullen ontevreden naar het buitenland vluchten!

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Het geluk is deze week aan jouw kant! Een bevriende Steenbok zal je goede dingen brengen. Misschien een overwinning in Project Gotham Racing, of mag je zijn DS een weekje lenen?