Win Fable: The Lost Chapters voor de XBox

Jasper (Fliepke)

Het originele Fable werd met gemengde gevoelens ontvangen. Het was wel een goed spel, maar er misten toch een hele hoop dingen die Molyneux ons beloofd had. Reden genoeg om een uitgebreidere versie te bouwen en die dan voor zowel PC als Xbox uit te brengen. Deze nieuwe versie werd door ons goed ontvangen en beloond met een score van 80%.

In Fable speel je een jongetje dat wil weten wat er gebeurd is met zijn familie, nadat zijn dorp is overvallen door een grote groep schurken. Als klein jochie kun je ze natuurlijk niks maken, maar je zult ouder worden en de kracht vinden om uit te groeien tot een held. Je daden spreken voor zich, maar je bent voor vrij om te kiezen hoe je daden eruit zien. Help je iedereen een handje of sla je mensen liever op hun bek? Deze keuze tussen goed en kwaad is waar Fable over gaat.




Reden genoeg om vijf exemplaren van Fable: The Lost Chapters voor de Xbox weg te geven. Al zul je er uiteraard weer wat voor moeten doen. Deze keer moet je beschrijven hoe jouw droomwereld eruit ziet, waar jij lekker de held uit kan hangen.

Meedoen kan tot en met 24 november 23:59