Win een Sims 2 PS2 demo!

Jeroen (washandje)

Het originele De Sims was een revolutionair concept. Miljoenen mensen kochten de game en verzorgden hun Sims. De vrijheid die de game je bood was nog nooit eerder vertoond en de Sims waren net echte mensen. De launch van De Sims 2 voor de PC ging dan ook niet zomaar voorbij. In de eerste 10 dagen dat de game in de winkels lag kochten meer dan een miljoen mensen het felbegeerde tweede deel: de meest succesvolle launch van een game ooit in de historie van EA. De Sims 2 voor de PC heeft inmiddels al weer twee uitbreidingen, maar de game komt nu ook nog naar de console! Ook hier zul je weer ongelimiteerde vrijheid genieten om je Sims te laten doen wat jij maar wilt.



Omdat we bij FOK!games zo graag prijzen weggeven, geven we jou de kans om De Sims 2 voor de PS2 zelf uit te proberen! Je kan namelijk één van de maarliefst 50 PS2 demo\'s van De Sims 2 winnen.

Hoe kan ik winnen?

Winnen is simpel. De eerste 50 mensen die hieronder reageren én hun username+adresgegevens naar washandje@fok.nl sturen krijgen zo snel mogelijk een demo thuisgestuurd.