Nintendo After E3 Party

Roy
Net als vorig jaar bezocht FOK! ook dit jaar After E3 party van Nintendo. Deze keer werd het evenement gehouden in de trendy club \'Now & Wow\' in Rotterdam en was alles grootser opgezet met meer demo-pods, meer drankjes, meer crew en meer bezoekers.


Lekker gamen

De avond was grofweg verdeeld in drie onderdelen, ontvangst, presentatie en een buffet. Toen iedereen binnen was begon de presentatie en kregen we op een groot scherm een gast te zien van Nintendo Europa die wat ging vertellen over de GameBoy Micro en de komende games van Nintendo voor de Cube, GBA en DS. Dit gedeelte van de presentatie was een beetje karig en er werd niet echt iets nieuws verteld.

Na de videopresentatie was de marketing manager van Nintendo Benelux aan het woord en hij vertelde wat over de nieuwe Nintendo DS-zomercampagne. Deze richt zich op de 3rd party DS-titels als Ridge Racer en Need for Speed. Misschien heb je de reclames al wel gezien op tv? Zo niet, neem dan even een kijkje op de Nintendo site. Ook vermeldde de goede man dat Zelda: Twilight Princess in november uit zal komen. Toen hij klaar was met zijn toespraak werd het buffet geopend en stroomde de zaal half leeg. Deze hongerige gamers hebben wel wat gemist: een aantal danseressen die een dans opvoerden op de muziek van de E3 trailer van Zelda: Twilight Princess.


De Danseressen nadat ze hun cape hadden afgedaan

Bij het buffet in het Wow-gedeelte kon iedereen gratis eten, er was keus uit onder andere pasta, wraps en roerbak-tattie. Tijdens het gehele evenement kon er volop gespeeld worden op de vele demo-pods die er stonden en wat er zoal te gamen was lees je op de volgende pagina.