After E3 special

koei
De week waarin de Californische porno-industrie hun paradehoeren weer laten glimlachen om geile mannetjes vooral niet naar de games achter hun te laten kijken is weer voorbij. We hebben het natuurlijk over de jaarlijkse Electronic Entertainment Expo, die beter bekend staat als de E3. Dit jaar werden de ruim 70.000 bezoekers blootgesteld aan een dikke vijfduizend games, waarvan meer dan duizend compleet nieuwe.

Ook werd de nieuwe generatie consoles gepresenteerd aan de pers en die verrasten ons met prachtige graphics en duizelingwekkende technische krachttermen en getallen.
Microsoft liet de kracht zien van hun nieuwe witte doos, Sony deed daar nog een schepje bovenop met hun PlayStation 3 en Nintendo hield zijn kaken stijf dicht en liet ons alleen een prototype zien van de behuizing.

Voor de één was het een beurs van ups, vanwege de nooit eerder vertoonde grafische pracht en voor de ander een dieptepunt door de, in hun ogen, gebrekkige innovatie van de gamesindustrie. Wij zijn vooral positief en zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje.