Welke DS games komen er aan?

koei
Animal Crossing DS

Geniet van het leven in je eigen dorpje terwijl je voorwerpen, meubels en kleding verzamelt en de dag doorbrengt met vissen of fruit verzamelen. Het spel zal waarschijnlijk veel weg hebben van zijn grote GameCubebroer en zeer waarschijnlijk zal het spel gebruik maken van de WiFi-mogelijkheden van de DS.

Another

Je speelt de rol van Ashley, de 13-jarige dochter van Sayako en Richard. De ouders van Ashley werken allebei in een geheim laboratorium van een overheidsorganisatie. Haar moeder komt te overlijden en haar vader verdwijnt spoorloos en het is aan jou om uit te zoeken wat er gebeurd is.

Asphalt Urban GT

Deze racegame biedt een combinatie van realisme en arcade racing. Op het bovenste scherm race je, terwijl op het onderste scherm het circuit te zien is. Je kan rijden door de straten van onder andere New York, Parijs en Tokio. Ook zijn er mogelijkheden om je auto aan te passen naar je eigen wensen.

Bomberman DS

De beroemde Bomberman is nu ook geschikt voor acht spelers tegelijk. Plaats bommen om anderen te verslaan en verzamel ondertussen power-ups die ervoor kunnen zorgen dat je meer bommen tegelijk kan plaatsen en je explosie groter wordt.

Egg monster heroes

Dit spel is een komische, tactische RPG van Square-Enix, waarin je het uiteraard weer eens opneemt tegen het kwaad. Dit keer echter niet als kleine jongen, maar als heerser van het Almamoon rijk. Gelukkig hoef je dit niet helemaal alleen te doen, maar krijg je hulp van pocket monsters, dit zijn Pokémon-achtige wezens.