FOK! Jaaroverzicht 2007

Athlon_2o0o



Daar is ie weer: het jaaroverzicht, deze keer van 2007! Het was een bewogen jaar met opmerkelijke, angstaanjagende, grappige en onvergetelijke momenten die je misschien alweer vergeten bent. Het jaaroverzicht is daarom opgedeeld in allerlei thema's. Het is met dit jaaroverzicht niet ons doel een allesomvattend overzicht van het nieuws van dit jaar te brengen. Wel willen we belangrijke nieuwsberichten van het afgelopen jaar bij elkaar brengen in vermakelijke themateksten.

Eerst worden de serieuze thema's behandeld die het afgelopen jaar de revue passeerden. Denk aan de verdwijning van Madeleine McCann en de nucleaire aspiraties van Iran, maar ook aan de klimaathype, Tien en de lage waarde van de Amerikaanse dollar. Het tweede gedeelte gaat over de luchtige momenten van 2007. Natuurlijk mogen Paris en Britney niet ontbreken, maar ook domme criminelen, seks, alcohol en zelfs een overzicht van ufo-waarnemingen zullen aan bod komen.

Je kunt meteen beginnen door hieronder een thema te kiezen. Hier kan je een reactie schrijven en hier kan je de geplaatste reacties lezen. Veel plezier!

Aan dit jaaroverzicht werkten mee: Athlon_2o0o, BartUlft, Djeez, DJMO, Janetje, pberends, Remote en Richardfun.