Leuk beeldmateriaal van hoofdrolspeelsters Honeyz

Daniëlle (flugeltje)



Synopsis

Twee beste vriendinnen verstoppen zich onder een bed na sluitingstijd in een luxe warenhuis (de Bijenkorf). Ze hebben een opdracht van school gekregen om een verslag schrijven met als onderwerp "Hoe voelt het om...... ". Daarop besluiten de vriendinnen om zich in te laten sluiten om te kijken hoe dát voelt. De serieuze Renske (Monique van der Werff) wil meteen aan het verslag beginnen, terwijl de populaire Eva (Anna Speller) hele andere plannen heeft. Eva wil feesten en helemaal los gaan: alle merkkleren passen, een parfumgevecht houden en elkaar sexy opmaken met de duurste make-up. Renske is heel netjes opgevoed en durft dat allemaal niet. Ze krijgen ruzie, maar Eva laat zich niet tegenhouden en laat haar meisjesdroom uitkomen. Dan wordt Renske's grootste nachtmerrie werkelijkheid...Tijdens het smullen van de aardbeientaarten worden ze betrapt door een reusachtige nachtbewaker (Peter Beense) die 's nachts zijn rondes loopt. Het kat-en-muis spel begint. Zou dit het einde kunnen zijn van hun nachtelijke avontuur (misschien wel hun vriendschap) en kunnen ze de volgende morgen toch nog ongestraft vluchten?

Karakters en Cast

Renske Eemhof:
Gespeeld door Monique van der Werff (bekend van ONM, Loverboy, de tv-serie Zoop en Zoop in Afrika, Zoop in India en binnenkort Zoop in Argentinië). Renske is serieus, onzeker en heel streng opgevoed. Haar moeder belt haar de hele tijd op haar mobiele telefoon om te controleren wat ze doet. Ze drinkt niet, rookt niet en heeft nooit leuke vriendjes behalve Curry, een lelijke jongen die haar de hele tijd smst. Eva is ondanks de verschillen haar beste vriendin.

Eva Groen:
Gespeeld door Anna Speller (bekend van de band K-otic, de tv-serie het Glazen Huis en de film Het Woeden der Gehele Wereld). Eva is heel populair, stoer en vrij opgevoed. Ze doet altijd waar ze zin in heeft en trekt zich van niemand wat aan. Ze kan heel goed acteren en doet graag allerlei typetjes na. De knapste jongens vallen altijd op haar. Renske is ondanks hun onderlinge verschillen haar beste vriendin.

Nachtbewaker:
Gespeeld door Peter Beense (bekend als volkszanger, café eigenaar en als acteur uit de film Bolletjes Blues). De nachtbewaker is een reusachtige, sterke man die in de Bijenkorf 's nachts
Surveilleert en zijn taak als bewaker zeer serieus neemt. Gelukkig heeft hij een hard hoofd....

Trailer