Vijf gametips voor de maand november

2. Call of Duty: Vanguard

Het is weer november en dat betekent weer een nieuwe Call of Duty. Elk jaar werd dat met veel bombarie aangekondigd met dikke trailers, demo's en online reclame. Dit jaar echter, ging het ietwat stilletjes aan ons voorbij.

Call of Duty: Vanguard keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Geen D-Day of Russen slaan, maar naar kleine milities die boos zijn op de Nazi's, want wie is nou niet boos op Nazi's? Niet dat je veel tijd doorbrengt in de singleplayer, want Call of Duty draait natuurlijk om de multiplayer en die zit erg goed in elkaar. Met 16 maps die in de basegame zitten - en er komen nog een aantal bij voor het einde van dit jaar - zit dat wel snor. De engine van de game is een geüpgraded versie van Modern Warfare, dus we verwachten dat Vanguard net zo lekker wegspeelt als zijn voorgangers. En vergeet de nieuwe zombie-modus niet.

Verder krijgt Warzone de komende weken drie grote evenementen, die allemaal in het teken staan Vanguard. Uiteraard gaat Vanguard nog geïntegreerd worden met Warzone die in december ook een megagrote update krijgt, dus je kunt nu alvast je wapens en operators ranken voordat je aan de slag gaat met Warzone. Call of Duty: Vanguard is al speelbaar voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series en pc.