Het seriejaar 2020 volgens de FOK!filmredactie

2. Het seriejaar volgens Robbert (Roberto_BOZ)

Robbert laat het deze keer even bij bestaande series; voor nieuwe series is in 2021 hopelijk meer ruimte!

3. The Boys (seizoen 2)

In deze tijd van superhelden is The Boys een welkome afwisseling. F**ckin diabolical. De vertolking van Antony Starr als Homelander is de beste performance op TV van de laatste jaren. Hoewel je de man het liefst een klap voor zijn kop wil geven maar tegelijk wil je meer van hem zien. Grotendeels draagt Homelander wel de serie, dus in seizoen 3 zouden ze meer op zoek moeten gaan naar andere manieren om de serie vernieuwend te laten zijn.

2. The Mandalorian (seizoen 2)

Houd de goede dingen van seizoen 1. Gooi daar een heleboel Star Wars lore bij. Dat zorgt ervoor dat ik iedere vrijdag er écht eens goed voor ging zitten en mezelf 30 tot 50 minuten onderdompelde in dit universum, dat door Jon Favreau en Dave Filoni vakkundig is opgezet. Deze serie is een must-see voor fans van Star Wars en iedereen in het universum.

Din Djarin met Grogu in The Mandalorian
Din Djarin met Grogu in The Mandalorian

1. Better Call Saul (seizoen 5)

Deze spin-off van Breaking Bad is zijn grote broertje wat mij betreft inmiddels ontgroeid. De ontwikkeling van Jimmy naar Saul Goodman is veel gelaagder dan die van Walter White. Ook maakt de serie goed gebruik van het feit dat we eigenlijk al weten hoe het met Saul afloopt. In seizoen 5 wordt de oorspronkelijke vraag van de serie (hoe verandert Jimmy in Saul?) eigenlijk veranderd naar 'Wat gebeurt er met Kim Wexler?'. Die vraag houdt de kijkers van deze serie nog even bezig tot het zesde en laatste seizoen ergens volgend jaar van start gaat.