Vijf gametips voor de maand juli

4. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel is hot en heeft diverse gameprojecten in ontwikkeling. Voor kamp Nintendo is dat Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, een sequel die tien jaar op zich heeft laten wachten. De game typeert zich door de action gameplay, veel knokken en natuurlijk de brede selectie aan speelbare personages.

Er zijn tot nu toe 34 speelbare personages, van Spider-Man tot Spider-Gwen, Magneto, Defenders, Inhumans en natuurlijk de helden die we kennen uit het MCU. Zij hebben elk eigen superkrachten en kunnen op unieke manieren met elkaar samenwerken. De game ondersteunt co-op voor maximaal vier spelers, dus het staat je vrij om te experimenteren en te kijken wat werkt.

In de game neem je het op tegen Thanos en The Black Order. De game haalt dan ook inspiratie uit de Infinity Saga, maar beperkt zich zeker niet tot enkel deze groep. Er zijn maar liefst 29 bazen om te verslaan, waaronder giganten als Dormammu, Doc Oc, Ronan en noem maar op. De game belooft veel iconische momenten te beleven, gepaard met snelle hack-and-slash achtige gameplay in een sfeer die Marvel trouw is.

Of de gameplay het niveau van de atmosfeer en hoeveelheid content kan ondersteunen gaan we deze maand ondervinden. Vanaf 19 juli is de game exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch.