The Year of the Dragon in Hearthstone

4. Noppie2000's Decks

Met de rotatie verdwijnt er best veel AoE uit Hearthstone en in Rise of Shadows worden er niet veel toegevoegd. Persoonlijk geloof ik dus ook dat Midrange voorlopig de boventoon gaat voeren met een mix van Aggro en pogingen tot Control, al zal deze laatste het zwaar krijgen. Zelf kijk ik erg uit naar Druid en Rogue. Druid voornamelijk omdat de legendaries zo tof zijn en Rogue omdat ik hoop dat Thief Rogue eindelijk goed wordt en uit zijn 'meme-status' wordt gehaald.

Druid

Dit is mijn eerste poging tot een token druid met spell focus. Crystalsong Portal is een sterke kaart die drie kaarten in je hand plaatst, mits je geen minions in je hand hebt. Door je board zoveel mogelijk met spells te bouwen (in samenwerking met legendary Keeper Stalladris) verhoog je de kans het effect van Crystalsong Portal te activeren. Het enige nadeel is dat dit deck verder nagenoeg geen carddraw heeft, maar dat is simpel op te lossen mocht blijken dat het deck te snel achterraakt.

Noppie2000 Hearthstone Token Druid

Rogue

Het doel is simpel: overleef de early game, steel kaarten en gebruik de value van deze kaarten en de legendaries om te winnen. Of het echt werkt, wie weet. Is dit optimaal, zeker niet. Het spelen met alleen maar klasse-kaarten blijf ik aantrekkelijk vinden, dus doen we hier weer een poging. Wie weet is het deck te greedy, maar daar gaan we pas dinsdag achterkomen. Leuk lijkt het me in ieder geval wel.

Noppie2000 Hearthstone Thief Rogue