Vijf gametips voor de maand april

5. My Time at Portia

Fans van het simulation RPG's zoals Stardew Valley weten al langer dat My Time at Portia eraan komt. De game is al langer beschikbaar voor pc, maar spelers op console moeten nog even wachten tot 16 april.

My Time at Portia vindt plaats in post-apocalyptisch Portia. Na bepaalde gebeurtenissen zijn mensen in kleine aantallen aanwezig en is het aan jou om de workshop van je pa weer op te bouwen en de mensen te helpen. Vis, vecht, bouw, groei, praat en doe nog zoveel meer om de grootsheid van Portia terug te brengen. Voltooi missies, verbeter je uitrusting en onderzoek de vele geheimen die je in Portia tegenkomt. Alles wat je van een dergelijke simulation game mag verwachten.

Op pc is de game al positief ontvangen en zeker voor spelers die bekend zijn met het genre en lekker rustig aan willen doen gaat My Time at Portia een leuke ervaring zijn. De cartoony graphics en catchy muziek maken het dat je zonder twijfel makkelijk opgaat in de wereld. Gamen kan ontspannend zijn, iets wat My Time at Portia wil laten zien.

My Time at Portia wordt 16 april gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.