Hearthstone: Rastakhan's Rumble

3. Noppie2000's Decks

Er zijn twee decks die ik graag wil proberen in de nieuwe uitbreiding. Weinig verrassend zijn dit Healadin en Dragon Rush Warrior. Hieronder vind je mijn pogingen om een deck om die twee ideeën te bouwen.

In mijn nieuwe decks gebruik ik vaak zoveel mogelijk kaarten van de klasse in kwestie, puur om te zien hoe de kaarten samenwerken. Vandaar dat dit deck bestaat uit maar liefst 30 Paladin-kaarten. Het idee is simpel: Heal jezelf, beheers het Board en maak het af met grote finishes als Shrivallah, Uther en Lynessa. Er is géén grote finisher, maar door pure sustain moet je een heel eind kunnen komen. Met Crystology kun je Lynessa, Crystalsmith Kangor en Immortal Prelates uit je deck trekken. Midrange win je met je Spellstones, Spirits en uiteraard enkele Spells.

Het deck is op deze manier ongetwijfeld niet op zijn sterkst, maar het zijn wel de kaarten die ik als eerst wil uitproberen.

Healadin

Voor Dragon Rush Warrior draait het om het beheersen van het board met Rush en je grote draken gebruiken als finisher. Je hebt genoeg draken door kaarten als War Master Voone en Dragon Roar. Voor Rush heb je een combinatie van Akali, the Rhino en Oondasta en met The Boomship kun je een aantal van je grote draken in één keer op het veld gooien. Beheers het bord, gebruik de kracht van je draken en win. Hopelijk.

Dragon Rush Warrior