Vijf gametips voor de maand oktober

4. Call of Duty Black Ops IIII

Call of Duty Black Ops IIII gaat het gooien over een andere boeg. Dit keer geen singleplayer, maar daarvoor krijg wij Battle Royale. En natuurlijk kunnen de zombies dit keer ook niet ontbreken. En dan komt er ook nog eens een nieuwe modus die verdacht lijkt op een andere grote Esport hit.

De gamemodus Heist kun je het beste vergelijken met Counterstrike. In twee teams speel je 5 tegen 5 en zodra een team in zijn volledigheid van de kaart is geveegd, wint het andere team. Er is ook een tweede manier, namelijk met de tas met geld ervan door gaan.

De nieuwe Battle Royale modus is de afgelopen weken goed getest door iedereen en daarmee ook veel besproken. In het begin waren er wat probleempjes met de servers en veel mensen vonden het natuurlijk lijken met Fortnite en PUBG. Maar hoe langer je het speelt, hoe meer het een eigen smoelwerk lijkt te krijgen.

Activision wil met Call of Duty Black Ops IIII een snelle shooter neerzetten die leuk is om naar te kijken. Bekijk de onderstaande trailer maar en probeer een paar seconden rust te vinden. Wij kunnen er op 12 oktober mee aan de slag, en zullen daarna nooit meer stil zitten.