Mamma Mia! Here We Go Again-cast in Nederland

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie ligt er een uitnodiging klaar om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James, Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher. Net als in de eerste film zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna.

Van links naar rechts: Hugh Skinner, Josh Dylan, Jessica Keenan Wynn, Alexa Davies en Jeremy Irvine
Van links naar rechts: Hugh Skinner, Josh Dylan, Jessica Keenan Wynn, Alexa Davies en Jeremy Irvine (Foto: Bart van der Putten / Universal Pictures International Netherlands)

Alexa Davies  en Jessica Keenan Wynn nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner.

Wij zagen de film én spraken met de jonge Sam, Bill, Harry, Tanya en Rosie. Lees snel verder!