Vijf gametips voor de maand september

5. NBA 2K17

Vanaf 20 september kunnen basketbalfans hun lol op met NBA 2K17. Zoals ieder jaar doen Visual Concepts en 2K Games hun best om de game er opnieuw realistischer uit te laten zien en ook dit jaar lijkt het ze weer gelukt.

Behalve verbeteringen op het vlak van performance en graphics, zijn er ook een vernieuwingen op het gebied van de populaire gamemodi MyGM en MyLeague, waarin de speler de coach-pet op zet en naar lieve lust kan customizen. In 2K17 kan de speler starten met 36 verschillende teams en bijna alle aspecten binnen de teams naar smaak customizen.

Ook is MyCareer weer van de partij en daar worden een aantal interessante nieuwe dingen geïntroduceerd. In deze gamemodus kunnen spelers net als in vorige delen een eigen speler samenstellen en daarmee een volledige basketbalcarrière doorlopen. Volgens 2K zit hier nu ook een speciale verhaallijn achter en noemt het zelfs de 'ultieme sport-RPG'. Daarnaast komt er op 9 september een app uit genaamd The Prelude, waarmee geïnteresseerden alvast aan de slag kunnen met hun eigen unieke MyCareer-personage. NBA 2K17 komt op 20 september uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.