Interviews: sterren vermaken zich op Dutch Comic Con

Vorig jaar stond het evenement nog enigszins in de kinderschoenen, met gasten die op het laatste moment af moesten zeggen, onduidelijke informatie over de activiteiten op de beursvloer en een krappe indeling van de plaats waar merchandise verkocht werd. Dat is dit jaar wel anders: er is aan alle makken van vorig jaar gedacht en Dutch Comic Con is een evenement dat naar aanleiding van deze editie serieus genomen moet gaan worden.

Net zoals vorig jaar zijn er acteurs die een bezoekje brengen aan de Con om handtekeningen uit te delen en met de fans op de foto te gaan. Zo waren er dit jaar gasten uit Game of Thrones, The Walking Dead en Star Wars. Ook zijn er dit jaar meer interessante gasten uit allerlei belangrijke films en uit TV-series. De ruimte waar de sterren zich bevonden was beter bereikbaar en beter ingedeeld. Men kon dit jaar van tevoren een kaartje kopen voor een foto met een beroemdheid. Tevens waren er deze editie filmdistributeurs aanwezig van films die perfect in het straatje passen van dit evenement; zoals Disney die fans liet kiezen tussen #TeamCap of #TeamIronMan. Maar er waren ook props uit The Force Awakens. Tevens was televisiezender FOX aanwezig met de première van twee nieuwe series, Outcast en 11.22.63.

Op de volgende pagina's zijn interviews te lezen met Seth Gilliam uit The Walking Dead, Ian McElhinney uit Game of Thrones, Billy Dee Williams uit de originele Star Wars-trilogie, Peter Shinkoda uit Daredevil en Tommy Walker, eveneens uit Daredevil