Vijf gametips voor de maand juli

2. God of War III Remastered

God of War III was een brute game voor PlayStation 3. De epische trilogie van Kratos kwam, na veel Goden te hebben vermoord, tot een einde. PlayStation 4 is voorlopig nog zonder God of War-titel, maar daar komt binnenkort een eind aan. Het is echter niet God of War 4 waar velen op hoopten, maar God of War 3 Remastered. Dat wordt dus opnieuw Goden vermoorden, maar dan met foto-modus, 1080p en 60FPS. Oh, en alle DLC zit erbij.


Voor hen die de game al gespeeld hebben op PS3 is er dus weinig nieuws op de zon. Replaystation zal ongetwijfeld weer genoemd worden en ergens ook wel terecht. Voor de gamers die nog niet bekend zijn met de serie, staat er echter een pareltje te wachten. Al missen zij wel het gehele verhaal van Kratos en dat is ergens zonde. Waarom wilt hij immers de Goden vermoorden? Waarom klimmen we op het begin met de Titanen naar boven?

Het is dus een keuze voor eigenlijk iedereen of deze game nog de moeite waard is. Nieuwe gamers kunnen beter bij deel 1 beginnen, maar die is niet beschikbaar. Gamers die de game op PlayStation 3 hebben gespeeld, zullen te weinig nieuwigheden tegenkomen. Het enige dat zeker is, is dat God of War III een goede game was en God of War III Remastered alleen maar beter uit de verf zal komen. Een miskoop is het dus zeker niet.