FOK! op het spoor van De Mol 2013 - Aflevering 9

Dit jaar doen naast René en Martijn ook wederom andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een FOK!sporter en een FOK!filmer. Wie heeft aan het eind van het seizoen De Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!

Username: debuurvrouw
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Kees Tol
Want: 
Ehrmagerd! ik kan het bijna niet geloven. Zal ik het dan voor het eerst van mijn leven van het begin af aan goed hebben? Het kan toch bijna niet anders meer? Kees de allemansvriend, in een aflevering genaamd: trust nobody. De hint met de nummers van Paulien die in de Nederlandse woordenlijst 'Tol is de mol' oplevert? Case is the Mole. Het mollenboekje (echt toevallig) gevonden door Carolien, de zoveelste die afvalt ná het lezen van het boekje van Kees. Was het de bedoeling dat ze het vond? want het is toch gek dat ze op zoek naar het boek van Janine Abbring Kees Tol vind? En op een hoek? Waar ook het mollenboek stond?
Ik heb er serieus zenuwen van nu. Het is maar een spelletje? Mán! Het is een spel in een spel in een spel. Nog zes nachtjes slapen en één nachtje wakker liggen....

Username: Borizzz
Functie: Eindredactie Film
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Wat een toffe setting in de trein en erg cryptische aanwijzingen. Je moet er maar net de goede dingen uit kunnen halen. Ik weiger om op het laatste moment te switchen dus ik blijf lekker bij Paulien. Wat dat betreft is het een opluchting van Carolien er uit is, dat maakt de kans groter dat ze het inderdaad is. Zowel Carolien als Paulien zaten op Kees en Kees zelf ging voor Paulien. De laatste 2 stemden dus op elkaar als mol! Spannend dus. We zullen het volgende week gaan zien. Misschien dat ik het net als de jaargang met Jon van Eerd als Mol het wederom bijna de hele serie goed heb,

Naam: Martin (DaMart)
Functie: Moderator en PR
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Een mooie finale in een erg toffe setting zo in de trein. Eerst mochten er molboekjes worden gezocht, waarbij Kees opviel door niets te vinden en Paulien door met Carolien mee te zoeken en alleen 'goedkope' boeken te pakken, wat niet heel efficiënt was voor de pot. Kees vind ik nog steeds meer kandidaat dan Paulien ooit geweest is in het spel. En waarom zat ze haar boekje vol te tekenen in plaats van vol te schrijven? Het antwoord lijkt me duidelijk: omdat ze de mol is, hoeft ze toch niet veel zinnigs op te schrijven. En de laatste week voor de ontknoping ga je natuurlijk niet meer van mol wisselen… dus ik blijf bij Paulien als mol.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Sick. Deze aflevering was fucking sick. Vooral die laatste opdracht, maar laten we bij het begin beginnen. De bibliotheekopdracht. Zoals Carolien al zei had Paulien naar de boekjes gezocht die het minst waard waren, en jaaa ik weet dat Kees er nul had gevonden maar goed wat zou jij doen als je je Mollenboekje kwijt was. De treinopdracht was echt mind blowing (misschien wel iets te, maar goed) en gaf aanwijzingen die eigenlijk iedereen verdacht maakten. Ook genoeg aanwijzingen naar Paulien. En tsja, wat valt er verder nog te vermelden, behalve dat ik echt heel zeker weet dat Paulien de Mol is. Carolien zat overigens op Kees, had ik het idee. Ze zei "ik verwacht niet dat ik ga winnen, want ik sta tegenover het mastermind". Oftewel; ze wist dat Paulien ook op Kees zou gaan (ze hadden immers een verbond), en wist dus dat ze dat niet zou winnen van het mastermind Paulien. Mastermind Paulien, dat is ze zeker. Een mastermind van een Mol.

Naam: Tha_Erik
Functie: Moderator / Redactie FP
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Mijn mol is de verliezer. Helaas al die weken heb ik naar de verkeerde persoon gestaard. En daardoor waarschijnlijk alle aanwijzingen naar de echte mol gemist. Ik switch nou op het laatste moment (om wellicht mijn eer nog te redden) naar Paulien. Die heeft verdacht weinig in de pot gebracht. En ik vond 'r erg geniepig kijken in de laatste minuten van deze afleveringen, alsof ze niet kon wachten tot het moment dat ze eindelijk kon onthullen wie ze was. We zullen zien, de langste 7 dagen van het jaar zijn weer aangebroken.

Poll: Wie is de Mol? 2013 - Aflevering 9

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

Stemmen kan tot het begin van de volgende aflevering.

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Het lag weer ontzettend dicht bij elkaar, maar jullie besloten dat Kees Tol de Mol is. Met slechts één stem voor op Paulien. We zullen het volgende week zien.

WINNEN?


Dit jaar geven we een hele speciale prijs weg, deze unieke must-have kom je niet vaak tegen. Namelijk een op foamboard afgedrukte groepsfoto van dit jaar. Maar dat is nog niet alles, want de handtekeningen van presentator Art Rooijakkers en een aantal andere kandidaten zitten er gewoon bij! De eerste geven we weg aan degene die de Mol het meeste goed had. Stem dus in de poll op jouw Mol en wie weet wint één van de FOK!kers de prijs in plaats van een crewlid. De tweede geven we bij de laatste special weg onder de reageerders. Moge de beste speurder winnen!

Lees op pagina drie de hints en theoriëen van René.