De Grote FOK!filmprijsvraag Week 1: Due Date

De 'maand' tussen 15 maart tot en met 8 april staat geheel in het teken van de Grote FOK!filmprijsvraag. Tijdens vier prijsvragen maak je kans op de beste films. Als klapper op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen! Houd FOK! en vooral FOK!film goed in de gaten. Volg ook het Twitteraccount van FOK!film om het laatste nieuws binnen te krijgen in je timeline.

Tijdens de eerste prijsvraag mogen we in samenwerking met Warner Bros 5 x een dvd weggeven van de komedie Due Date. In de film komen The Hangover's Zach Galifianakis en Iron Man's Robert Downey Jr. samen en beginnen ze aan de hilarische roadtrip.

Due Date is een hilarische komedie over de twee meest onwaarschijnlijke reisgenoten die noodgedwongen samen een lange reis door het land moeten maken. Due Date is een film van de regisseur van de succesvolle komedie The Hangover, Todd Philips. De hoofdrollen worden vertolkt door steracteur Robert Downey Jr. en komisch supertalent Zach Galifianakis. 

Peter Highman (Downey Jr.) staat op het punt voor de eerste keer vader te worden. Zijn vrouw is al over vijf dagen uitgerekend. Terwijl Peter zich haast om een vlucht naar huis te halen zodat hij bij de bevalling kan zijn, gaan zijn beste bedoelingen volledig de mist in wanneer hij per toeval acteur in spe Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) tegenkomt. Ethan dringt Peter een lift op en zo begint hun doldwaze en avontuurlijke rit door het land. Verschillende autos, talloze vriendschappen en Peters zenuwen delven tijdens deze rit het onderspit. 

Het beantwoorden van de prijsvraag gaat dit keer net even anders dan anders. Wij hebben twee films gepersifleerd en het goede antwoord is de titels van deze films. Het antwoord vul je alsvolgt in: Titel film 1 - Titel film 2. Dus met een koppelstreepje ertussen. 

Hier is het eerste filmpje, heel veel succes!


Klik hier om de vraag te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 21 maart.

Win ook nog eens 12 bioscoopbonnen!

Naast vele topfilms maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen. Uit alle winnaars van de prijzen wordt één iemand getrokken, die naast de prijs ook nog eens de 12 bioscoopbonnen gratis krijgt. Dit alles in samenwerking met Pathé, dé site die weet wat er in de bioscoop draait.