FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 6

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook voor het eerst andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een weblogger en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen de Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!  

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Volgens mij zit ik echt weer in een tunnel. Hoe hard ik ook probeer molacties van anderen te zien, de enige die ik het meest echt zie Mollen, is Art, ook in deze aflevering weer. De groep ophouden bij het stratenspel en de goede suggestie van Soundos snel overstemmen door 'Mol' te roepen en duidelijk proberen om bij de wateropdracht de onlogische route te nemen. Soundos, Anna en Karin heb ik inmiddels wel van mijn verdachtenlijst geschrapt. De Mol is dus een man. Maar Patrick, vooral Pepijn, vind ik toch iets te fanatiek met het spel bezig om de Mol te zijn. En toch zegt een stemmetje in mijn hoofd dat Art te opzichtig Molt om de Mol te zijn... maar het kan ook een tactiek zijn. Als hij het niet is, wie dan wel? Ik blijf dus maar even in mijn tunnel zitten: Art is de Mol, totdat het tegendeel bewezen is!

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Hij zit er nog steeds in. Bij de schrijven/lezenopdracht zeer verdacht bezig, tijd aan het rekken, gekloot met de telefoon, gekke woordsuggesties... Met de plankjesopdracht confisqueerde hij de grote plank en ging er mee aan de haal. Volgens mij luisterde hij ook niet naar wat de rest zei en was hij voornamelijk bezig met tijd rekken.

Username: dockx
Functie: Weblogger
Verdenkt nu: Soundos El Ahmadi
Want: Vorige week twijfelde ik erg tussen Patrick en Soundos. Maar afgelopen donderdag is het me dan toch echt duidelijk geworden. Het is Soundos! Hoe kan je in godsnaam weten uit die minimale strepen op de wegen na de straatloopopdracht dat het ‘Executie’ is. Dit heeft ze wat mij betreft vooraf geweten, en Soundos is daarom overduidelijk mijn Mol.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Dat mijn Mol Art is, is vast geen verrassing. Want hoeveel heeft hij in de pot gekregen? Niets, noppes, nada. Alweer. Tijdens de letteropdracht had hij voor alles aandacht, behalve voor de opdracht zelf. Voetballen? Tuurlijk Art, ga jij maar fijn voetballen tijdens een opdracht. Want bij Wie is de Mol? hoef je nooit haast te maken tijdens opdrachten. Wat Karin ook al zei: Art zei een verkeerd getal door de telefoon. Mollenactie. Dan bij de planken-opdracht: "Nee, dat mag hier niet!", zei hij telkens. Ook bij deze opdracht zag ik hem niet haasten, terwijl ze maar tien minuten hadden. Art, jij bent de Mol.

Username: koei
Functie: FOK!gamer
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: Helaas, ook vanavond weer niemand eruit, waardoor de groep verdachten niet kleiner wordt. Mijn verdachte, Patrick, heeft deze keer niet opvallend kunnen Mollen. Er werd vooral gemold in de 'lees'-groep met Soundos, Art en Pepijn. Natuurlijk zit Art gewoon de boel te fucken, maar Pepijn was raar bezig... Net als bij de bruggenpuzzel toen hij alvast de lange plank ging halen. Wonderbaarlijk dat dat gelukt is! Patrick zat alleen af en toe een beetje te piepen maar daar bleef het bij. Wie de Mol ook is, met Art erbij is het voor de Mol een eitje! Was het niet Patrick die Art graag in het spel wilde houden...

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Karin de Groot
Want: Ja, ik twijfel weer over Art, maar mijn gevoel blijft zeggen dat het Art niet kan zijn. Toch zag ik alleen hem (weer zeer opzichtig) Mollen deze aflevering. Dat hij Karin verkeerd herhaalde was wel apart. Ook vond ik hem erg klunzig tijdens het tweede spel. Daarnaast vind ik Pepijn en Anna ook steeds verdachter worden puur op gevoel. Weet je wat? Ik ga gewoon eens voor Karin, iedereen die zij verdacht is er al uit, dan moet je wel heel veel geluk hebben als je er toch inblijft. Daarnaast sukkelt ze alles aan elkaar, maar de test zal ze wel steeds goed maken? Ik vind het verdacht (maar stiekem vind ik ze allemaal verdacht)!

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 6

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Na Art, Horace, Patrick en nog een keer Art is nu Patrick Stoof weer bij jullie de hoofdverdachte. Bijna 38 procent stemde op de acteur. De nummer twee is Karin de Groot met bijna 13 procent.


FOK! heeft inmiddels al 5x twee exemplaren weg kunnen geven van de eerste twee seizoenen van Wie is de Mol?. In samenwerking met Video/Film Express mogen wij nog één extra setje weggeven. Maar die win je niet zomaar. Degene die het meest aantal keren de Mol goed heeft, wint de twee dvd's. Dat kan in dit geval dus ook een crewlid zijn. Als de users winnen, dan wordt er geloot uit de reacties van de special voor Aflevering 10. Bij gelijkspel wint degene die als eerst de juiste Mol goed had. Moge de beste Molspeurder winnen!