FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 3

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook voor het eerst andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een weblogger en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen de Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!  

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want:  Mijn Mol is eruit. Op basis van de vorige afleveringen was ik ervan overtuigd dat het Horace was en ook vandaag zag ik weer genoeg aanknopingspunten voor die verdenking. Maar hij is het niet, dus moet ik op zoek naar een andere Mol. Karin, die vooral opvalt door haar minder intelligente acties, zou de Mol kunnen zijn, maar toch ga ik voorlopig voor Art. Bij de plakopdracht moest en zou het op zijn manier gaan. Maar ik denk vooral aan Art door de opdrachten. Daar zitten volgens mij hints in namelijk. Elke aflevering heeft wel een opdracht die gerelateerd is aan een vorm van kunst... Art dus.

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Mijn funderingen schudden. Is het niet veel te obvious allemaal. Hij is constant zo in the picture. Aan de andere kant heeft meneer deze week wéér geen geld opgebracht en dat is de tactiek die ik probeer te volgen; wie levert er het minst op. Veel kunstverwijzingen blijven erin zitten EN deze aflevering was qua sabotage echt een wirwar van ongekende hoogte. Ik ben na een uitzending nog nooit zo in de war geweest denk ik . Karin is verdacht, omdat ze alles niet lijkt te snappen en het slecht acteert en ondertussen ook weinig geld opbrengt. Patrick is verdacht, omdat hij ook weinig opbrengt en verrassend stil is, maar wel foute dingen roept (dat het portret Elvis was bijvoorbeeld). Zo blijf je bezig. Maar omdat Art er nog in zit en geen geld blijft verdienen, blijf ik zolang het kan bij Art.

Username: dockx
Functie: Weblogger
Verdenkt nu: Anna Drijver
Want: Patrick Stoof had tijdens de muurschildering het jaartal 2008 op de muur geschilderd, dit beaamde Anna zo enorm fanatiek, hier zag ik een kleine hint in. Maar ik ben verre van zeker op dit moment over mijn verdenking. Tijdens de aflevering afgelopen donderdag ben ik totaal in de war geraakt. Hopelijk pak ik het de volgende aflevering snel op.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Het is over, overduidelijk dat Art de Mol is. Wie zat er fanatiek te doen bij de plakopdracht? Art, maar hij wist dat het met Karin en Jan toch niet ging lukken en misschien wist hij ook wel dat het ging regenen. En tijdens de voorstellingsopdracht deed hij helemaal niets. Hij praatte wel wat in het Spaans, maar Art, wat heeft het serieus voor nut om tegen een kind van vier of vijf te zeggen dat 'ie straks naar een voorstelling moet. Natuurlijk gaat dat kind niet mee met een onbekende buitenlander. En dat wist Art heel goed. Tijdens de laatste opdracht zat Art ook weer eens fijn de mol te zijn. In het begin dan. Na een tijdje was het overduidelijk dat de opdracht niet ging mislukken en daarom deed hij extra zijn best, waardoor hij de sleutel vond en hij buiten was. Maar geen geld in de pot. Sterker nog, Art deed zijn uiterste best zoveel mogelijk geld uit de pot te halen. Hij wilde ten koste van alles zijn bagage terug, en hij vond ook dat ze óf alle koffers moesten kopen (€2000 euro weg), of helemaal niemand (wat uiteraard niet ging lukken, omdat hij zich toch niet gewonnen ging geven).

Username: koei
Functie: FOK!gamer
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: Zo tegen het eind van de aflevering van deze week was het voor mij zo klaar als een klontje: Horace was de mol! Op het laatste moment de éénpersoonskamer inpikken en wel zijn eigen koffer houden... Ik was vrij zeker van mijn zaak en groot was de verbazing dan ook toen juist hij een rood scherm kreeg. Ik ben er nog steeds ondersteboven van. Mijn mol is eruit, wie moet het dan worden? Art ligt teveel voor de hand, het lijkt wel alsof hij met een grote pijl boven zijn hoofd rondloopt. Pepijn is te fanatiek, Jan levert teveel geld op maar Patrick is eigenlijk niet echt op de voorgrond aanwezig... Ik ga de oude afleveringen maar opnieuw bekijken in de hoop een nieuwe mol te vinden, maar tot die tijd zet ik mijn geld op Patrick.

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Oh help! ik weet het echt niet meer! Ik blijf bij Art hoewel ik mij gewoon niet kan voorstellen dat hij de Mol is, dat kan toch niet? Het ligt er zo dik bovenop! Dit lijkt Jan ook te denken en die heeft al een paar keer geroepen dat hij weet wie de Mol is. Ook vandaag leek Art weer flink te mollen met die sleutelopdracht. Toch vind ik Karin ook erg verdacht. En ontzettend jammer dat Horace eruit is natuurlijk. De verwarring is groot, hopelijk geeft de aflevering van volgende week weer wat duidelijkheid.

 

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 3

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

 

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Bijna één derde van jullie verdenkt Horace Cohen na Aflevering 2. Voorganger Art is gezakt met slechts de helft van de stemmen als Horace. In Aflevering 3 moest Horace de serie verlaten, dus hebben jullie geen gelijk gehad. De afvallers zijn in het overzicht rood gemaakt.

*Klik voor een grotere versie.