User GOTY 2010

Titel Starcraft II: Wings of Liberty
Platform(en) PC
Uitgever Blizzard Entertainment
Releasedate 27 juli 2010


PBateman1978: "De meest verwachte opvolger ooit, en dan niet tegenvallen, dat kan alleen Blizzard."

andrew.koster: "Na 12 jaar wachten... en dan toch de verwachtingen volmaken! Wat een briljante vindingen: elke missie is écht uniek. Dat is denk ik wel het grootste verschil punt met SC1. Toen was 3/4 van de missies nog echt "vernietig de tegenstander" met een paar twists, maar bijna altijd was de makkelijkste manier om een missie te volbrengen de vijand van de kaart te verwijderen. Dat was toen heel innovatief, maar vroeg me echt af hoe Blizzard in dat soort gameplay vernieuwing ging brengen. Dat is ze dus 100% gelukt."

Titel Assassin's Creed: Brotherhood
Platform(en) PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever Ubisoft
Releasedate 18 november 2010


ThamfBeast: "Heerlijke game, net als AC2 goed verhaal, lekkere gameplay. Pakt me vast en laat me niet meer los."

DebraamakaBalletje: "Ik heb hem inmiddels bijna uitgespeeld en moet zeggen dat het een genot is. Ongeveer alles wat ik in een spel zoek zit er wel in, killen, zeer goed verhaal en veel vrijheid. Ik denk dat ik kan zeggen dat dit voor mij veruit de beste game van 2010 is."

SythAdmin: "Alles zit er in; humor, goede gevechten, goed verhaal, een niet te grote en niet te kleine stad om in te rennen etc. Natuurlijk zijn er (kleine) nadelen, maar die worden meer dan goed gemaakt door het gehele spel."

Titel Fallout New Vegas
Platform(en) PlayStation 3 / Xbox 360 / PC
Uitgever Bethesda
Releasedate 19 oktober 2010


The_Substitute: "De 3d-versie van Fallout 1 en 2. Ondanks de, in mijn geval, vele bugs/crashes mag dit een meesterwerk genoemd worden. Goed geschreven conversaties, karakters (companions) en de toevoeging van een deel van de soundtrack van Mark Morgan ( _O_ ). Alles klopte voor mijn gevoel. Het intrige-gevoel en spanning tussen de verschillende facties kwam goed over. En ook nog de verslavende gameplay met veel nieuwe opties. Top!"

Mystikvm: "Oude engine, bugs...Maar wat een goede game! Meer sidequests dan Fallout 3 en dat komt de game ten goede."

Crocod1le: "Een van de grootste pluspunten vind ik wel dat er echt veel meer vriendelijke mensen zijn. Waar je in fallout 3 maar 3 grote steden had met vriendelijke personages, heb je er hier mischien iets van 20 ofzo? En allemaal weer met hun quests en alles. Geweldig!
Er zijn nu echt gewoon 200 plaatsen meer te verkennen dan in FO3."

Titel Red Dead Redemption
Platform(en) PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever Rockstar
Releasedate 21 mei 2010


DrDentz: "Eindelijk een waardige western game."

jebentzelfeenfiets: "Absurd goede graphics, goede gameplay, leuke setting, verhaal toch iets minder."

Cyberia18: "De game waar ik dit jaar veruit de meeste uren in heb gestoken. Prachtige spelwereld, goede variatie in de missies, veel side-activiteiten, een spel die de Western setting eindelijk eer aan doet, een aangenaam verrassende multiplayer. 1500/1500, gemasterd, voor mij de absolute verrassing van het jaar."

Silv: "Tof spel. Toffe setting, grafisch mooi en een toffe levende wereld. Alleen jammer dat er meer in had kunnen zitten. (side missions, goed uitgewerkt treinen overvallen etc)"

Titel Mass Effect 2
Platform(en) PC / Xbox 360 / (PlayStation 3)
Uitgever Electronic Arts
Releasedate 29 januari 2010 (28 januari 2011)


Rossdale: "Meesterlijk opgezet vervolg. Speelt heerlijk, heeft een retestrakke gameplay en bevat fantastische voice-overs."

The_Substitute: "Een game die me weer helemaal meesleurde. Gewoon een boeiend verhaal (anderen moeten niet zeiken), mooie graphics, goeie score die echt in dienst stond van de gameplay. Maar de echte kracht zat 'm toch in de vele geloofwaardige karakters, teamleden of niet. Plus nog (tot nu toe) 2 fantastische dlc's, Overlord en LotS."

paplepel123: "Mass Effect 2 kies ik omdat de gameplay gewoon echt super lekker liep, het verhaal was weer ongelofelijk goed (zoals bij ME1), de voice acting was geweldig, de omgevingen waren ook weer heel mooi. Ook de karakters hadden meer diepgang."

jebentzelfeenfiets: "Heerlijke gameplay, goede graphics, goed verhaal, goede voice acting, extreem goede muziek."

DaHill: "Mooie setting, goede voiceacting, sterk verhaal, alleen iets teveel naar de shooter-kant gegaan tov deel 1, maar toch mijn GotY met afstand."

Mystikvm: "Uitstekende game, legt de lat heel hoog voor deel 3. Prachtig verloop van het verhaal en groots en meeslepend"