Kerstprijsvraag - De opdrachten

Het is inmiddels al een paar weken geleden dat de deadline van opdracht zeven van de kerstprijsvraag verstreken was. Een gigantische lading aan inzendingen moesten doorgespit worden om te bepalen wie al die mooie goodies in ontvangst mochten nemen. Inmiddels hebben we alle stemmen geteld binnen de crew en is het tijd om de winnaars bekend te maken. In deze special zullen we een aantal leuke inzendingen met jullie delen. De winnaars zullen in deze dagen een PM ontvangen om het verzenden van de goodies mogelijk te maken. Zie je hieronder geen inzendingen van jou voorbij komen? Hou dan alsnog je inbox in de gaten!

 

Opdracht 1:

Versier je kerstboom; dat was de allereerste opdracht van de kerstprijsvraag van 2009. Weg met die kerstballen en slingers! Wij wilden een kerstboom zien die goed gevuld is met spullen die iets met games te maken hebben. We kregen een hoop leuke inzendingen, waaronder iemand die besloot om zijn kerstboom simpelweg te vervangen door een kerstboom die volledig opgebouwd werd met andere spullen. Hieronder zie je enkele toffe inzendingen.

 

 

Opdracht 2:

De tweede opdracht moest de dichter in onze users naar boven brengen. De bedoeling was dat jullie een haiku zouden schrijven over een game die jullie dicht bij het hart dragen. We werden overspoeld met leuke geluidsbestandjes waarin jullie de haiku's op de vreemdste manieren voordroegen. Hieronder weer enkele leuke inzendingen.


happen is jou ding
ook al ben je slechts een kring
pacman is de king


Random Throwing Knife
Per toeval in iemands hoofd
The Game Winning Kill

Met de Pyro in zee
Teamfortress 2
daar speel ik alleen maar mee

Zelda, echt míjn spel
deur op slot, "ik ben niet thuis"
over een maand wel!

 

Opdracht 3:

Het was op dag drie van de kerstprijsvraag tijd om te testen of jullie humor in huis hadden. Het was dan ook de bedoeling om voor twee screenshots een leuke onderschrift te verzinnen. De drie beste onderschriften per screenshot zouden een prijs winnen. Hieronder de twee screenshots met daaronder de drie beste onderschriften.

"Het tragische lot van de kabouterfotograaf: al zijn foto's zijn vanuit hetzelfde perspectief."

"Nu ik die koffiedik kleurige vlek in haar broek zie weet ik het... ik heb met ''Incontinente Ingrid, de schrik van Plasserbroek'' te maken."

"Die zal wel naar de kerstuitverkoop van de Ikea gaan."

"Ook Batman voorkwam een aanslag van een Nigeriaanse terrorist."

"No I don't want your fucking balloon!"

"Batman is acrobaat. En Bassie zit vol kattekwaad"

 

Opdracht 4:

Game-karakters vieren vrijwel nooit kerst. FOK!games zou FOK!games niet zijn als we hen geen fijne feestdagen toe zouden wensen. Om ze een beetje in de sfeer te krijgen moesten jullie een game-karakter kiezen om die eens even flink te versieren met kerstspullen. Ook dit jaar zijn er weer een hoop originele inzendingen binnen gekomen. Tijd om de beste drie even onder elkaar te zetten.