FOK!Games maandvooruitblik september

De vakantie loopt op haar einde. Iedereen moet weer naar zijn werk of zit weer hele dagen in de schoolbanken. Dat de vakantie over is, is ook te merken aan de releases. In september zijn er weer aardig wat games waarvan we kunnen gaan genieten.

Laten we beginnen met vrolijke en rare creatures. Deze maand verschijnt namelijk het zeer langverwachte Spore voor op de PC waarin je zelf de hele evolutie van je eigen planeet mag sturen. Doe je dit liever in de trein, in de auto of op de fiets, dan kan je los gaan met Spore Creatures voor op de DS. Een andere vrolijke game op de DS vol met vreemde wezens is Viva Piñata: Pocket Paradise. Deze verschijnt tegelijk met het tweede deel op de Xbox 360 genaamd Viva Piñata: Trouble in Paradise.


Ben je meer van de keiharde schietactie, dan zijn er deze maand genoeg games om je honger te stillen. Als eerste verschijnt de sandbox-game Mercenaries 2: World in Flames voor de Playstation 2, Playstation 3 en de Xbox 360, waarin grote explosies een hoofdrol zullen spelen. Heb je liever een realistische shooter met een diepgaand verhaal, waarin je de Tweede Wereldoorlog weer mag naspelen, dan is het vaak uitgestelde Brothers in Arms: Hell\'s Highway op de PC, Playstation3 en Xbox 360 echt iets voor jou. Als laatste verschijnt op de Playstation 3 SOCOM: Confrontation. Deze is te koop samen met een blue-tooth headset of te downloaden op het PSN.