FOK!games maandoverzicht: juli

De maand juli was een maand vol grote aankondigingen. Het meerendeel van deze aankondigingen werden gedaan op de E3. Er zijn al drie specials verschenen met daarin een overzicht van aankondigingen van Microsoft,Nintendo en Sony. Dus wil je weten wat je te wachten staat in de toekomst, neem dan snel een kijkje in een van de specials!

Om de E3 heen zijn er nog verschillende interessante nieuwtjes verschenen. Zo is het voor de Super Smash-fans leuk om te horen dat producer van Super Smash Bros. Brawl, Masahiro Sakurai, nog niet klaar was met het toevoegen van characters en features aan de game. Een vervolg op dit hoogstandje van Nintendo is dus erg waarschijnlijk. Infitiny Ward heeft samen met Activision besloten dat ze aan een nieuw project gaan werken. Dit project heeft niets met de Call of Duty reeks te maken, het gaat hier om een compleet nieuw project. Wii-bezitters kunnen er binnenkort voor kiezen uitgescholden te worden door topkok Gordon Ramsey, er komt namelijk een game van de populaire TV-serie Hell\'s Kitchen.

Naast koken kan er ook weer gezongen worden! Na alle geruchten over een eventuele karaoke-game van Microsoft is er dan eindelijk een officiële aankondiging van de game Lips gekomen. Het wachten is nu nog op een eventuele officiële aankondiging van een Motion Controller van Microsoft. De geruchten hierover gaan al een tijdje, er is nu zelfs een filmpje verschenen van deze controller. Microsoft heeft tot nu toe nog geen commentaar, maar het wordt wel steeds waarschijnlijker dat er daadwerkelijk een motion controller komt. Ook al is er nog niet veel bekend over Duke Nukem Forever, toch is er een nieuw deel in de franchise aangekondigd, drie zelfs! Er is zelfs al een nietszeggende, maar toch enorm toffe, trailer van Duke Nukem Trilogy verschenen! Natuurlijk moet er ook nog plaats gemaakt worden voor het sport-genre. Zoals elk jaar komt ook dit jaar EA weer met een nieuwe FIFA , de eerste beelden en details zijn al bekend. Voor Runescape-fans is er goed nieuws! De game krijgt namelijk een grote grafische update die de game veel meer detail zal geven. Vrouwelijk gamers die niets om sport geven kunnen dit jaar hun hart ophalen met een nieuwe Hello Kitty-game. Voor mannen die keiharde grootschalige actie willen is de game MAG voor de PS3 aangekondigd, een eerste screen van de game geeft ons een impressie van hoe de game eruit gaat zien.

Master Chief vond het wel eens tijd om zijn muzikaliteit te laten horen in de wereld van Fable 2, hij werd namelijk gespot met zijn luit. Over Master Chief gesproken, een grote Halo 3-fanboy liet zien hoe groot zijn liefde voor de game is. Mocht je niet zo van namaak wapens houden dan moet je voor de special edition van Gears of War 2 gaan, er zit namelijk een levensgrote Lancer in. Een fan van een hoop vechtgames heeft met behulp van de Soul Calibur IV character creator een hoop personages in elkaar weten te draaien. Hij kan nu voortaan vechten met zijn favoriete personages uit onder andere Brawl, Street Fighter, en Mortal Kombat!