FOK! Spore Creature Creator Competitie

De afgelopen jaren heeft FOK!games elke zomer een competitie opgezet waarbij jullie konden stemmen op de tofste sidekick of het leukste wapen. Elk jaar ontvingen we vele honderden stemmen, wat ons tot het idee leidde om jullie meer bij deze jaarlijkse actie te gaan betrekken. In samenwerking met Electronic Arts presenteren we daarom dit jaar de Creature Creator Competitie. Nu kun je gaan stemmen, niet op de ontwerpen van designers uit Amerika of Japan, maar op die van je mede-users.

Deze competitie zal als volgt in zijn werk gaan. Tot en met 10 juli om 23.59 uur heeft iedereen de mogelijkheid om creatures te ontwikkelen met de gratis Creature Creator van Spore, na deze periode zal de crew, daar waar nodig, een selectie maken. Afhankelijk van jullie enthousiasme zullen we er 32 of 64 uitkiezen welke een plekje verwerven in de eindronde. Vanaf 14 juli zal de daadwerkelijke competitie dan beginnen. Via een knock-out systeem zullen er elke dag één of twee creatures afvallen en jullie beslissen welke dat zullen zijn. Uiteindelijk zal er op deze manier één overblijven welke we zullen bestempelen als leukste creature van FOK!games.

Wat kun je winnen?
Uiteraard is alle moeite die je zult steken in het ontwikkelen van je creature niet voor niets. In samenwerking met EA hebben we namelijk ook een leuk prijzenpakket ter beschikking.
De publieksprijs: Een foto naar keuze op Canvas gedrukt, aangeboden door Canvassite, in een Spore-lijst gezet en een t-shirt met daarop je eigen creature.
De vier winnaars van de juryprijzen: Creature op een T-shirt.
De publieksprijs gaat naar de persoon die de leukste creature heeft ontworpen en deze wordt dus door jullie gekozen. De juryprijzen aan de andere kant zullen door de redactie worden gekozen. In de volgende categoriën is er een prijs te winnen:

“Evolutie ging in de fout”
“God heeft een gevoel voor humor”
“Rennen en niet omkijken”
“Om op te eten”

Hoe kan je meedoen?
Je kunt als volgt meedoen aan de actie en kans maken op de prijzen. Download de Creature Creator op deze locatie. Ontwerp de leukste, meest bizarre, absurde, of gevaarlijke creature en stuur deze voor 10 juli 23.59u. op naar gamesprijsvraag@fok.nl. Vermeld in het onderwerp je FOK!gebruikersnaam + Creature Creator Competitie. Bijvoorbeeld:\"Morthill - Creature Creator Competitie\". Op 14 juli publiceren we dan de lijst met inzendingen die de competitie gehaald hebben. Je zult geen bericht krijgen als je creature er tussen staat, daar zul je dus zelf naar moeten kijken.

Spelregels:
Maximaal 1 inzending per FOK! gebruikersnaam. Nog niet geregistreerd? Dat kun je hier doen. Het kost je vijf minuten en daarvoor in de plaats kun je in het vervolg iedere week meedoen met onze prijsvragen en natuurlijk reageren op onze artikelen en op alle andere FOK!-onderdelen.
Inzendingen dienen binnen zijn voor 10 juli om 23.59u.
Inzendingen dienen in .JPG of .PNG formaat te worden ingeleverd in een resolutie van maximaal 800x600. Je kunt hiervoor de Print Screen-knop van je toetsenbord gebruiken.
Inzendingen dienen gemaakt te zijn met de Spore Creature Creator van EA. Deze is hier gratis te downloaden. Inzendingen gemaakt met de betaalde versie zijn ook toegestaan.