FOK!games maand vooruitblik juni

Mei was niet echt een goede maand voor games. Het leek erop dat uitgevers er alles aan hebben gedaan om GTA IV met rust te laten. Dit is goed te merken aan de releasen van juni, want er komen een hele hoop grote games in de winkels te liggen.

We beginnen met de PC. Wederom verschijnen er twee games die de console bezitter al hebben kunnen spelen. Dit maal zijn het Dante en Nero in Devil May Cry 4 die hun opwachting maken op de PC. Ook Mass Effect landt deze maand op de PC planeet. Als laatste wordt de Creature Editor van Spore deze maand verkocht zodat iedereen alvast zijn eigen wezens kan maken voordat de volledige game in de winkels ligt.




Op de next-gen consoles verschijnen deze maand ook genoeg games. Ben je een sportliefhebber, dan kan je deze maand aan de slag met veel verschillende toptennissers in Top Spin 3 op de PS3, Wii en Xbox 360. Ben je meer into the strategy games, dan verschijnt er een nieuwe Civilization speciaal ontwikkeld voor de consoles genaamd Civilization Revolution. Niet sportief os geen strategische aanleg? Geen nood, want met Guitar Hero: Aerosmith kan je veel nieuwe nummers spelen met je gitaar op de PS2, PS3 en de Xbox 360.



Als je dacht dat dat het al was voor de multiplatform games, dan heb je het mis. Als eerst hebben we daar een nieuwe LEGO game met LEGO Indiana Jones: The original Adventures waarin we de eerste drie Indiana Jones films zullen na spelen met lego poppetjes. Zit je al een tijdje te wachten op een leuke survival horror, dan hoeft dat niet langer met Alone in the Dark op de PC, PS2, Wii en Xbox 360. Neem je het liever op tegen menselijke tegenstanders alsof je in een film aan het spelen bent, dan is The Bourne Conspiracy iets voor jou. In deze game neem je de rol van Jason Bourne op je en kan je alles in je omgeving gebruiken als wapens tegen je vijanden.