FOK!games kerstprijsvraag 2007 - De opdrachten

Voor de kerstprijsvraag van 2007 hebben we jullie gevraagd om creatief te zijn, en dat hebben we geweten ook! Vele honderden mailtjes met daarin jullie creatieve uitspattingen hebben we ontvangen en deze special toont een selectie van de leukste, origineelste of meest tijdsrovende inzendingen. Sommige inzendingen hebben we al in de antwoorden-special in het zonnetje gezet, deze inzendingen zullen hier dus niet nog een keer langskomen.

Maak je uiteraard geen zorgen als jij hier niet tussen staat, het feit alleen al dat je hebt meegedaan is geweldig en vinden we enorm tof! Daarom is ook iedereen een winnaar, heb je iets ingestuurd dan heb je hiervoor inmiddels punten ontvangen. Helaas kunnen we ook in deze special nog niet elke inzending laten zien, want op een special van 50 pagina\'s zit natuurlijk niemand op te wachten

De oplettende lezer zal opvallen zijn dat de opdracht van dag zes, de kleurplaat, ontbreekt. Dit omdat het overgrote merendeel van de mensen deze serieus had ingekleurd, waardoor ze allemaal wat op elkaar leken. Niets op tegen natuurlijk, maar wel wat eentonig om in deze special te zetten.

De punten die verdiend zijn met het meedoen aan de prijsvraag zijn vanaf zaterdag 19 januari in te zetten voor de veiling, welke tot 3 februari loopt. Iedereen nogmaals hartelijk bedankt voor alle doldwaze inzendingen en alvast veel succes met het winnen van de veilingen!