FOK!games kerstprijsvraag 2007 - De antwoorden

Het nieuwe jaar is alweer een ruime week oud, en dus is ook de grote kerstprijsvraag van 2007 ten einde gelopen. Ook dit jaar waren er weer meer deelnemers dan voorgaande jaren en zijn er vele antwoorden en opdrachten ingezonden.

Na het succes van vorig jaar waren, naast de bekende vragen, ook de logo\'s weer terug. Deze keer waren het niet alleen gamelogo\'s, maar ook logo\'s van developers en publishers.

Op de volgende pagina\'s kun je per dag alle vragen, antwoorden, geshopte logo\'s en de originele logo\'s bekijken. Daarnaast zijn er van elke dag een aantal leuke inzendingen voor de opdrachten uitgepikt die je kunt bekijken. Deze inzendingen hebben allen in ieder geval 6 punten verdiend.

Dan nu het grote nieuws waar iedereen op wacht: de veiling zal zaterdag 19 januari van start gaan. Een week later, op zaterdag 26 januari, zullen vervolgens de eerste veilingen aflopen en op zondag 3 februari zullen de laatste veilingen gesloten worden. Genoeg tijd dus voor iedereen om zijn punten in te zetten, ook al ga je een weekje op vakantie.

We bedanken alle deelnemers voor een zeer geslaagde prijsvraag. Graag lezen we in de reacties wat jullie ervan vonden en wat jullie volgend jaar anders willen zien.