Gears of War toernooi

Welkom bij het FOK! Gears of War toernooi!

We hebben het voor elkaar gekregen. Een heus Gears of War toernooi waarin 24 mensen tegen elkaar zullen strijden om zo ook nog eens wat leuke prijzen in de wacht te slepen. Lees hieronder hoe dit toernooi precies zal verlopen en hou FOK!games in de gaten om te zien wie er gewonnen heeft en wie de volgende keer beter zijn shotgun thuis kan laten.



Het toernooi, de gamemode, de hosts, enzovoort!
Het toernooi zal zich af gaan spelen in playermatches in verband met het makkelijk uitnodigen van mensen. Het zal zich af gaan spelen in de gamemode Execution en de bleed-out daarvan zal op 5 seconden staan, zodat de boel een beetje spannend blijft. De map zal 3 rondes die maximaal 3 minuten duren gespeeld gaan worden.

\"Het bijzondere aan Execution: Als de vijand van veraf word uitgeschakeld valt hij flauw maar kan na enkele seconden weer tot leven komen behalve als hij van dichtbij (b.v. met de kettingzaag) is uitgeschakeld.\"

De twee teams zullen bestaan uit drie spelers. Daarnaast zijn er nog twee mensen aanwezig waarvan er één de host zal zijn. Deze twee personen blijven in Spectator-mode en zullen de scores bijhouden.

De teams zullen random worden gekozen, zodat we geen kliekjes of clangedoe krijgen. Hiervoor zal een scriptje gemaakt worden die de mensen random zal kiezen. De teams zijn dus vantevoren bepaald.

De volgende mensen doen mee aan het toernooi!

KGB-Quiksilver
dannske
BMH
bigore
ijsmeis
Gamedemon
aightZz
twi
buffelmaster
Heintje
sakeh
SpookY22
Frankii
Timmetjuh.
ProZ4c
petervisscher
wargasm
ach
kroon360
Theamerican
clouddy
lordteddybeer
Darow
en mardybum