Zoek de eieren en win prijzen

Dit weekend is het Pasen en iedereen gaat er dan op uit om eieren te zoeken, of om meubels uit te zoeken. Op FOK!games kun je deze twee dagen ook eieren vinden en daarmee leuke prijzen winnen.

Tijdens Pasen zullen we op FOK!games eieren gaan verstoppen en de bedoeling is dat jij een mailtje stuurt zodra je een ei hebt gevonden. Deze eieren zullen voornamelijk in de nieuwsberichten verstopt worden, maar natuurlijk niet allemaal. Hou de site gewoon goed in de gaten!

De persoon die het snelste een mailtje stuurt met de goede code (die je op het ei kunt vinden) krijgt hiervoor nul punten. De nummer twee krijgt één punt, de nummer drie krijgt twee punten, enz. Wanneer je geen mailtje stuurt bij een ei dan krijg je natuurlijk ook punten; in dit geval het aantal deelnemers plus één.

Het mailtje moet je sturen naar gamesprijsvraag@fok.nl, met het volgende onderwerp: Pasen [nickname] [code van het ei] . In het mailtje zelf hoef je alleen je adres te zetten voor de eventuele prijzen.

Dit is natuurlijk heel erg leuk, maar met prijzen is nog veel leuker. Daarom hebben een aantal prijzen voor jullie beschikbaar, en de top vijf zal een prijs krijgen. We hebben een lijstje met games die je kunt winnen en de nummer één mag als eerste kiezen, de nummer twee als tweede, enz. Voor de duidelijkheid: de user met het minste aantal punten is de winnaar (en heeft dus het snelste gereageerd).

De wedstrijd zal beginnen op eerste paasdag (zaterdagnacht om 00:00 uur dus) en eindigen op maandagnacht om 00:00. Veel succes!