De veiling met 500 prijzen te winnen

De laatste week van vorig jaar en de eerste week van dit jaar was er op FOK!games de kerstprijsvraag. Door verschillende vragen goed te beantwoorden en de opdrachten leuk uit te voeren kon je punten behalen.

Deze punten konden vervolgens gebruikt worden in een veiling, en na lang wachten staat deze veiling dan eindelijk online. Het is niet zomaar een veiling, maar het is een veiling met maar liefst 500 prijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de topper Gears of War voor de Xbox 360 te winnen, het populaire Guitar Hero voor de PS2 staat ook in de veiling en Brain Training voor de DS is ook \'te koop\'.

Voor iedereen is er dus wat te winnen, en de veilingen zullen tot 15 maart doorgaan. Elke dag zullen er nieuwe artikelen te winnen zijn, en ergens in de avond zullen die veilingen sluiten. Zodra de veiling klaar is zullen wij proberen de prijzen zo snel mogelijk te versturen, maar het kan even duren want 500 prijzen versturen doe je niet zomaar even.

Mensen die geen punten hebben gescoord kunnen gewoon meekijken welke prijzen er zijn en wie deze prijzen wint. Helaas kan je dan zelf niet meedoen, maar eind dit jaar zal er zeker weer een kerstprijsvraag komen dus zorg dat je die niet mist!

Link naar de veiling