Win een Need for Speed Carbon pakket!

Op de E3 van dit jaar werd de nieuwe Need for Speed met de subtitel Carbon gepresenteerd. Carbon combineert het straatracen bekend uit Underground met de politie-actie uit Most Wanted. Het straatracen is in dit deel een stuk gevaarlijker met verraderlijke bergweggetjes. Zoals in elke Need for Speed-game zul je ook in deze nieuwe game de auto\'s weer helemaal naar je wens aan kunnen passen. Het geheel wordt natuurlijk begeleid door een sfeervolle soundtrack van het spel.



De game is vanaf deze week te koop voor alle platformen. De PS3- en Wii-versie zullen later volgen. In samenwerking met EA geeft FOK!games drie exemplaren van de games weg met daarbij erg leuke goodies.

Om hier kans op de maken zul je de Need for Speed flashgame Turfwars moeten spelen (lightbike anyone?). De bedoeling van deze game is dat je met je autotje zo groot mogelijke vlakken maakt en je je tegenstander dwingt om tegen een muur aan te rijden of insluit in een van je vakjes. Dit alles natuurlijk om zoveel mogelijk punten te scoren en daarmee te stijgen in de ranking. Daarnaast zijn er ook nog allerlei bonussen die er voor zorgen dat je score alleen nog maar harder stijgt!

De bedoeling is natuurlijk om de FOK!ker te worden met de hoogste ranking. Dit doe je door zoveel mogelijk punten te scoren in potjes tegen de computer of interessanter potjes tegen menselijke tegenstander.

We moeten natuurlijk wel weten dat je een FOK!ker bent en dat doe je door je te registreren en voor je nickname FOK te zetten. Bijvoorbeeld FOK Koei. Wij zullen dan regelmatig updates plaatsen van de ranking.

Je kunt Turfwars hier vinden.




Voor de beste racer zal er een Collectors edition van het spel Need for Speed Carbon voor de Xbox 360 en een 55DSL merchandise pakket klaarliggen. Ook de nummers twee en drie zullen kunnen een collectors edition van Need for Speed Carbon voor de 360 winnen, maar dan met een 55DSL shirt.

Om een beetje te oefenen voor het echte spel kun je de demo van de PC-versie hier downloaden.

Het enige wat we jullie nu nog kunnen wensen is veel succes!
Deze competitie zal lopen tot en met zondag 12 november 23:59

Wil je discussieren over deze wedstrijd of gewoon de tussenstand bekijken?
Ga dan naar het volgende topic.