Kerstprijsvraag


De dagen worden steeds korter en de nachten steeds langer: het is winter in Nederland. Kerstmis zit er over een paar dagen weer aan te komen en dat betekent dat veel mensen zich weer thuis zitten te vervelen met de voltallige familie. FOK! realiseert zich als online medium maar al te goed dat zij in de ideale positie verkeert om redding te bieden! Sluip de komende tijd dus maar vaak weg van de familie richting de PC want de grote Kerstprijsvraag komt er weer aan!

Vorig jaar kon je iets minder dan 100 prijzen winnen en we vonden het wel zo sportief om daar dit jaar overheen te gaan. Dit jaar geven we meer dan 300 prijzen weg! Een kleine indicatie van wat we weggeven dit jaar:



een indicatie van wat we weggeven dit jaar

We hebben ervoor gekozen om dezelfde opzet te hanteren als vorig jaar. Dit betekent dat we weer tien dagen lang iedere dag een tiental vragen zullen stellen over allerhande zaken die zich afgespeeld hebben op FOK!games. Pak dat scheldwoordenboek er dus weer bij en vloek alvast tevergeefs op de search.

Per correct beantwoorde vraag krijg je twee punten toebedeeld en we zullen tussendoor ook nog speciale acties aankondigen waarmee je extra punten kunt verdienen. Houd FOK!games dus goed in de gaten gedurende de komende tien dagen! Aan het einde van de kerstprijsvraag zullen we een speciale online veilingspagina lanceren, waarmee je met je verdiende punten kunt gaan bieden op allerhande prijzen. Denk hierbij aan games, posters, goodies, demo\'s, t-shirts et cetera.

Elke dag is het mogelijk om in totaal twintig punten te verdienen. Deze punten worden verdeeld over zeven vragen waarmee per goed antwoord twee punten valt te verdienen en elke dag is er een opdracht waarmee minimaal twee punten en maximaal zes punten (voor de tien leukste inzendingen) verdiend kunnen worden. In totaal zijn er met de vragen dus 200 punten te verdienen die je vervolgens kunt gebruiken in de veiling. Hoe meer punten je verdient hoe meer je dus kunt bieden op je favoriete prijs!

We zullen iedere dag een sitenieuwsbericht plaatsen waarin we de vragen en opdrachten bekend maken. Daarnaast zullen we deze special gaan gebruiken als centrale verzamelplaats, waarin we linken naar de sitenieuwsberichten die we iedere dag posten. Mocht je er dus te laat achter komen dat deze aktie gehouden wordt, dan kun je toch nog achteraf meedoen.

Om mee te doen, is er echter wel één grote voorwaarde waaraan je dient te voldoen: je moet een (gratis!) FOK!account hebben. Je kunt je hier registreren. Let erop dat je een e-mail account van je provider nodig hebt voor registratie. Gratis e-mailaccounts zoals hotmailaccounts accepteren we helaas niet bij registratie.


De regels:
Je begrijpt hopelijk dat we bij een prijsvraag als deze toch regels moeten stellen. We gaan dagelijks honderden mails binnen krijgen met antwoorden, dus je kunt begrijpen dat we alles zo gestroomlijnd mogelijk willen laten verlopen. De belangrijkste regel is dan ook:

- Lees de regels goed door

- Elke dag zullen de vragen en de opdracht als sitenieuws verschijnen op FOK!games.

- Je kunt je antwoorden per dag e-mailen naar fokgames@gmail.com.

- Stuur dus niet de antwoorden van drie dagen tegelijk in één mailtje, dit telt erg moeilijk en betekent dat wij geen snel overzicht hebben van welke mails voor welke dagen zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat het tellen van de mails moeilijker verdeeld kan worden over meerdere mensen. Mocht je dus achterlopen, stuur dan voor elke dag een apart mailtje.

- Het eerst binnen gekomen mailtje met antwoorden van een bepaalde datum telt en deze kan niet herzien worden! Denk goed na voordat je wat opstuurt. Je begrijpt met honderden mails dat het voor ons vrijwel ondoenlijk wordt als we per user met meerdere mails per dag rekening moeten gaan houden. Dan blijven we bezig en raken we het overzicht snel kwijt.

- Het onderwerp van de e-mail moet er als volgt uit zien: kerstprijsvraag datum van de vragen username (bijvoorbeeld: kerstprijsvraag 25-12-05 Kepler).

- Vermeld in elk mailtje je username, je echte naam, adres en woonplaats.

- De antwoorden op de vragen en de inzendingen voor de opdrachten kun je tot 2 januari 2006 24:00 uur nog mailen.

- De antwoorden op de vragen en/of opdrachten mogen niet geplaatst worden op het forum of op FOK!games in een reactie. Wanneer dit wel gebeurt zal de betreffende user uitgesloten worden van deelname. Samenwerken \'mag\' van ons ook niet. We kunnen dit uiteraard niet controleren, maar bedenk je gewoon dat we het zo leuk en eerlijk mogelijk willen houden voor iedereen.

- We corresponderen niet over antwoorden. Discussies op de site over de vragen zijn prima, maar uitgebreide mailwisselingen over individuele gevallen zijn helaas onmogelijk.

Dit gezegd hebbende hopen we natuurlijk op veel lol met zijn allen. We hebben de voorbereiding iets anders aangepakt dan vorig jaar, waardoor het hopelijk iets gestroomlijnder verloopt dit jaar. Have fun en laat vooral hieronder even weten of je weer van de partij bent.

Een overzicht van de vragen per dag:
- Dag 1
- Dag 2
- Dag 3
- Dag 4
- Dag 5
- Dag 6
- Dag 7
- Dag 8
- Dag 9
- Dag 10