From Russia With Love prijsvraag



Deze week zal From Russia With Love uitkomen op de PlayStation 2, GameCube, Xbox en de PlayStation Portable. In dit nieuwste digitale avontuur van James Bond speelt de game zich voor het eerst af in de hoogtijdagen van de serie - elke kenner weet natuurlijk dat de enige \'echte\' Bond immers Sean Connery is. Ook in de game krijg je nu de kans om voor het eerst met de enige echte Bond te spelen!

Net zoals bij films maken games gebruik van zogenaamde storyboards. Met behulp van een storyboard wordt een game gevisualiseerd, voordat de ontwikkelaars überhaupt een letter code geschreven hebben. Omdat een storyboard de make-or-break kan zijn bij het nemen van de beslissing om de ontwikkeling van een game te starten, zijn ze doorgaans kwalitatief van hoogstaande kwaliteit. Als enige gamessite in de Benelux biedt FOK!games jou de kans om een originele, met de hand getekende en ingeschilderde concept art te winnen van de game From Russia With Love. De concept art is gesigneerd door Glen Schofield, de executive producer van de game.

Wat te doen om hem te winnen? Simpel, schrijf in een reactie hieronder jouw openingsscene van de volgende James Bond-film. Voor een echte James Bond-fan een piece of cake toch? Zoals altijd stellen we prijs op originele antwoorden en met dit aspect zullen we rekening houden bij de selectie van de winnaar. Je hebt tot zondag 20 november 24:00 uur om mee te doen.