Role Models op de rode loper

Vrijdagavond 16 januari was er een speciale vertoning van de film Role Models. Hoofdrolspelers Sean William Scott (Stifler in American Pie) en Paul Rudd (Mike uit Friends) waren in Amsterdam om hun nieuwe film te promoten, en FOK! was erbij!



De rode loper lag uit, de camera's stonden opgesteld en de fans stonden klaar. Om 19.00 zouden de heren verschijnen, maar ze lieten uiteraard even op zich wachten. Om 19.30 was het dan zover. Onder begeleiding van een aantal beveiligers betraden Sean William Scott en Paul Rudd de rode loper. De mannen namen uitgebreid de tijd om met hun fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Ze waren opvallend vriendelijk en maakten volop grapjes. Als het aan de heren had gelegen hadden ze nog een uur op de rode loper gestaan om hun fans te woord te staan, maar na een kwartiertje werden ze naar de zaal begeleid waar Role Models vertoond zou worden.

Ook in de zaal nam vooral Sean William Scott uitgebreid de tijd om nog wat vragen te beantwoorden. Op de vraag wat zijn favoriete moment uit de film was, antwoordde hij: "het was wel fijn dat ik eindelijk eens met een meisje mocht zoenen. In American Pie moest ik met Jason Biggs zoenen, in Dude, where's my car? met Ashton Kutcher. Dus het was wel leuk om nu eens met een meisje te mogen zoenen!" Ook nam hij uitgebreid de tijd om te antwoorden op de vraag wat er zo leuk is aan Paul Rudd. Toen Paul deze zelfde vraag over Sean gesteld werd, antwoordde hij: "hij geeft lekkere korte antwoorden." Duidelijk was in elk geval dat de twee elkaar zeker wel mogen en dat ze ook écht grappig zijn.

Role Models draait vanaf 12 maart in de Nederlandse bioscopen. Tegen die tijd zal er uiteraard een review te lezen zijn op FOK!. Alvast een klein voorproefje: de film is erg grappig!















In het volgende filmpje geeft Sean William Scott antwoord op de vraag wat hij van Paul Rudd vindt. In het tweede filmpje zie je Pauls reactie hierop. Excuses voor de slechte kwaliteit!