FOK!ker van de week: Lynx666

Hij is veel te vinden in ondermeer US, TRU en SHO, en nu is hij FOK!ker van de week. Maak kennis met Lynx666.
FOK!

# Hoe zou je jezelf willen omschrijven?
Hoe ik me wŪl omschrijven en hoe ik me zůu omschrijven zijn twee verschillende dingen. Laat ik voor de serieuze noot op de FP maar voor deur nummer 2 kiezen.. Creatieve geest, luie donder, terwijl ik geen rust in m'n exit heb. Film- en muziekliefhebber. Nachtmensdier. Tenslotte ben ik best perfectionistisch... dat moet er wel bij...

# Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
Ik ben in een grijs verleden op aanraden van m'n broer eens op Tweakers beland. Van daaruit was de klik naar de FOK!frontpage snel gemaakt. Niet heel lang daarna rolde ik lurkend het forum op, en op een koude winteravond in 2000 voelde ik me geroepen eens wat te posten en heb me er daarvoor toch maar eens geregistreerd. En bij een handjevol posts bleef het. FOK! vergat ik weer, tot ik halverwege 2002 er weer per toeval op terecht kwam. Niet eens wetend dat ik er al een account had probeer ik me er weer te registreren met de verrassende melding dat mijn nickname al in gebruik was. Gelukkig wist ik m'n wachtwoord nog (zo'n wachtwoord wat ik te vaak en overal gebruikte ), en sindsdien ben ik wťl blijven plakken.

# Wat is je favoriete stukje van FOK! en waarom?
Dat is toch het forum. Hoewel ik een dag begin en eindig met de Frontpage, zit ik daartussenin vooral op het forum. Het waarom is simpel; (sommige plekken van) het forum is erg gezellig. Iedereen zit daar! Ook als ik me even een potje doelbewust wil gaan ergeren klik ik er nooit fout. En mocht het forum me gaan vervelen, dan wil ik me ook soms wel even (niet echt een FOK onderdeel) verschansen op IRC. And another day well spent...

# Wat mis je op FOK!?
Even buiten beschouwing gelaten of het nu wel of niet haalbaar is, maar een (goedlopend) design/ontwerp/etc-gedeelte mis ik toch wel. Maar die hoop heb ik al laten varen.

# Welke FOK!ker zou je een schop onder zijn/haar kont willen geven?
Ik denk dat de meeste FOK!kers, mezelf incluis, een schop onder hun kont verdient. En de wil is er ook wel, daat gaat het niet om. Maar als ik namen moest gaan noemen, dan zou ik gaan voor, let's say, Danny, BaajGuardian, Viswijfje, een handjevol FP gasten, chansadres en Nuongirl denk ik.. En PeRi sla ik met de vis. Maar dit was slechts wat me als eerste te binnen schiet.

# Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Ik zou de bezem eens door het crewhok halen. Sommigen zitten al veel te lang "in het vak" dan goed voor hun is, anderen zijn weer ronduit ongeschikt voor wat ze doen. En de policy wat bijstellen denk ik. En dan bedenk ik me dat het me echt een klotebaan lijkt, dus bedank ik er vriendelijk voor. Maar verder vind ik FOK! tof hoor..!

# Als FOK! ermee zou stoppen, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
Ik zou het zeker wel gaan missen. Het is een plek waar je dagelijks komt, en als dat wegvalt, wat dan? Misschien krijg ik dan ineens tijd om al die films die ik nog niet gezien heb eens te kijken. Of die stapel projecten eens af te maken. Of gewoon eens een goed boek te pakken? Ik moet er niet aan denken... Ja, ik zal het missen .

# Wat heeft FOK! je opgeleverd?
Een (hoop ik) vertekend beeld van de mensheid. Ik heb een hoop idioterie gezien hier in m'n tijd op FOK! Soms leuk, vaak irritant. Maar ik heb er ook uiteraard een hoop leuke contacten aan overgehouden. En een t-shirt.

Buiten FOK!

# Wat doe je in het dagelijkse leven?
Momenteel werk ik als webdeveloper bij een reclamebedrijf op tijdelijke basis, met (hopelijk) daarna een vast contract. Daarnaast doe ik in m'n vrije tijd ook veel design- en photoshopwerk en PHP werk.

# Hobby's ?
Sure. M'n kast zal je volmondig kunnen vertellen dat ik een enorme filmliefhebber ben. Daarnaast hou ik er ook van m'n creatieve geest te bevredigen. Digitaal ontwerp, of ouderwets met een potlood te tekenen. Als het maar iets moois wordt. En wat drinken met een stel vrienden en de volgende ochtend "spijt" hebben, ook niet verkeerd. Sporten doe ik niet aan, hooguit een stukje noodzakelijk fietsen. Ik wil eigenlijk al heel lang ook iets muzikaals gaan doen, maar dat komt er al jŠren niet van...

# De vraag van Richardfun: je hebt nog ťťn dag te leven. Wat zijn de drie dingen die je absoluut nog wilt doen/zien voordat het zover is?
Ik zou het oude Egypte nog wel eens van dichtbij gezien willen hebben. Of scuba-diving in een of ander goddelijk tropisch land. Nog even van bil gaan met de liefde van m'n leven (en vind die maar eens in 1 dag). En wat ik vooral niet wil missen is m'n eigen dood. Ik wil nu wel eens weten wat daarachter ligt.

# Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Wat is het ergste wat je ooit iemand (bewust) aangedaan hebt? En had je er achteraf spijt van? Motiveer je antwoord.

Welke vijf FOK!kers wil je ook wel eens deze vragen zien invullen?
PeRi, Snuitebolletje, Brahimov, Zhenar, Bruce117, en die ene van dat topic van laatst.

# Met welke FOK!ker wil je op het Boelijstje staan?
Met niemand. D'r zullen vast leuke dames rondlopen hier, maar niemand met wie ik samen een statistiek wil vormen. FOK! zal ook niet de plek zijn waar ik het bewust op zal zoeken...

# Op welke vraag zou je nooit antwoord geven?
...next